MAZALA MENSTRUALNU KRV PO LICU, STVORILO JOJ SE NEŠTO JEZIVO: Umalo da završi KOBNO!
Devojka, ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS

MAZALA MENSTRUALNU KRV PO LICU, STVORILO JOJ SE NEŠTO JEZIVO: Umalo da završi KOBNO!

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti otkrila da je nanosila menstrualnu krv na lice, zbog čega je imala velikih problema

Objavljeno: 20:55h

Na jednom sajtu koji se bavi anonimnim objavljivanjem ispovesti, ljudi ostavljaju najrazličitije priče, kako iz tuđeg, tako i iz svog iskustva.

Ovaj put se oglasila jedna devojka, koja je blago rečeno, šokirala čitaoce:

- Prošle godine sam po uzoru na američku feministkinju, stavljala menstrualnu krv na lice. Bolesno i odvratno, znam. Od toga sam zaradila cistične akne, kojih se mesecima nisam mogla rešiti. Eto ja sam to uradila da vi nikad ne bi morale. Ne preporučujem - napisala je ova devojka, a komentari su odmah počeli da se nižu:

- Bože, šta sam upravo pročitala...

Menstruacija
foto: Profimedia

- Pa krv je nečista sama po sebi, haha, čuj to na lice.

- Eto zašto sam protiv feministkinja. Prva sam žensko, ali znam kakvih sve žena ima.

- Ja ne znam koliki moron moraš biti za ovako nešto.

- Današnje žene su sposobne naći na netu hrpu gluposti i poistovetiti se s time, ali kad treba s nečim konkretnim da se pozabave, onda ne znaju ništa, onda su nesposobne i traže svoja prava i ravnopravnost. Žensko sam i iskreno gadi mi se ovaj feminizam, koji je sve samo ne ono što bi trebalo da bude. Neću ni spominjati s kakvim ženama radim na poslu, bude mi neugodno, jer nemaju pojma o osnovama života, ali zato znaju sve živo, šta je koja zvezda stavila na sebe i koliko koštaju gluposti.

- Ginekološkinja sam, i verujte, ovo se sigurno dogodilo. Šta sve čujem od žena, ovo je još i dobro. Kakve "prirodne terapije" koriste. Neke su dobre, neke su za psihijatriju. Najgore je što ni kad objasnim zašto ne bi trebalo to da rade, ne pali. Ne poznaju svoje telo. Ne znaju razliku između ovulacije i menstruacije. Edukacija pod hitno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.