KRENUO TIGANJEM NA KROKODILA, ŠTA MISLITE KAKO SE ZAVRŠILO?! Snimak je UZNEMIRUJUĆI (VIDEO)
Krokodil, Foto: Printscreen

UŽAS

KRENUO TIGANJEM NA KROKODILA, ŠTA MISLITE KAKO SE ZAVRŠILO?! Snimak je UZNEMIRUJUĆI (VIDEO)

Jedan Australijanac je snimljen tokom teranja velikog krokodila regularnim kuhinjskim tiganjem...

Objavljeno: 13:14h

Kai Hansen iz Darvina, udario je svog podstanara krokodila Freda direktno u njušku dva puta, nakon što je ovaj naglo krenuo ka njemu, pritom se ne uzbudivši previše. Hansen je vlasnik Goat Island Lodge objekta na obali reke Adelajd i deli svoj dom sa voljenom ženkom krokodila Kejsi, koju Fred uznemirava otkako je stigao na ovo mesto.

Sudeći prema mreži 9 News, Goat Island Lodge predstavlja popularnu turističku destinaciju na kojoj se može uživati u blizini krokodila, dok je Hansen objasnio: „Moje kraljevstvo smešteno je u velikoj uvali koja je opkoljena krokodilima“. On je takođe potvrdio da od kada se Fred uselio, Kejsi je primorana da dolazi na pristupne staze u blizini ostrvskog heliodroma. „On je veći od nje i to je veliki problem“.

Na svu sreću po Kejsi, tim za vraćanje krokodila u prirodu biće poslat na ostrvo kako bi odveo Freda, zbog čega Hansen ne može biti srećniji prirodno. „Čim se to dogodi, Kejsi će prestati da dolazi ovako visoko gore i uživaće na svom omiljenom mestu, tako da će svi naši problemi biti rešeni.“

Sudeći prema australijskom vodiču za turiste, morski krokodili su daleko agresivnija vrsta od dve koje se mogu pronaći na ovom kontinetu, dok drugoj vrsti pripadaju slatkovodni krokodili koji mogu dostići neverovatne dužine od čak sedam metara.

Što vas u Australiji ne ubije, ubiće vas drugi put, a mediji ove zemlje takođe ističu da su napadi krokodila u Australiji velika opasnost i da se dešavaju prilično često. Većinom se ovi napadi završavaju gubitkom kućnih ljubimaca, stoke ili živine, ali su prisutni i često pogubni napadi na ljude.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.