"ODSEKLA MI IH JE": Svekrva uradila MLADOJ NAJGNUSNIJU stvar, ovo je za zatvor!
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/oz_valdo

iz inata!

"ODSEKLA MI IH JE": Svekrva uradila MLADOJ NAJGNUSNIJU stvar, ovo je za zatvor!

Jedna mlada je odlučila da skrati muke za najsrećniji dan svog života pa je organizaciju venčanja predala u ruke svekrvi. Ali, na kraju izgleda da to i nije bila najbolja odluka

Objavljeno: 10:10h

Moja svekrva zahtevala je da bude uključena u potpunosti, što je bilo u redu - odlično zapravo jer ja nisam bila zainteresovana za detalje. Ispričala je svoje iskustvo nakon što je svekrvi prepustila organizaciju njenog venčanja.

Pre nekoliko godina imala je venčanje, a svekrva je imala ulogu da organizuje venčanje, na kom je izgleda sve učinila po svome, bez da poštuje želje mladenaca.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ali, iako bi mnogi pomislili da je i ovo previše, svekrva na tome nije stala. Odlučila je da promeni i snajinu venčanicu, a uplela se i u venčane fotografije.

- Dogovorila se sa fotografom da joj pošalje fotografije kako bi ih ona uredila, iako nije imala znanja u tome. Napravila je to tako da je moje ožiljke na rukama prekrila time što ih je 'odsekla' sa fotografije - rekla je mlada.

Na kraju je devojka ispričala kako svekrva nije mogla da veruje kako su nezahvalni, no snaja je odlučila ne inatiti se svojoj svekrvi i jednostavno na sve to zaboraviti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.