DESILO SE U SRBIJI! TOKOM SE*SA MU ZALUTALI METAK ZAVRŠIO U ZADNJICI: Umro na licu mesta, JEZIVO
Seks, Foto: Printscreen

KO BI REKAO

DESILO SE U SRBIJI! TOKOM SE*SA MU ZALUTALI METAK ZAVRŠIO U ZADNJICI: Umro na licu mesta, JEZIVO

U policijskim dosijeima Srbije zabeleženi su zločini koji se mogu meriti sa fantastikom, a posebno su interesantne određene situacije kada “baksuzluk“ prati sitne kriminalce.

Objavljeno: 21:41h

Kad seks pođe po zlu...

Da neki zločini prevazilaze sve bizarnosti, govori priča o dvoje ljubavnika u unutrašnjosti Srbije. Naime, početkom 90-tih u sred ljubavnog čina muškarac je počeo da se previja od bolova. Žena je odmah pozvala Hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu, ali muškarac je ubrzo preminuo.

Njegovo telo poslato je na obdukciju gde je pronađeno unutrašnje krvarenje i metak. Bilo im je čudno odakle metak u njegovom telu, jer muškarac nije imao ulaznu ranu. Daljim ispitivanjem tela pronađeno je da je metak u telo preminulog ušao kroz analni otvor.

Pošto je veza između muškarca i žene bila vanbračna, prva osumnjičena bila je žena sa koja vodila ljubav sa njim u trenutku nesreće. Inspektori su je ispitali, ali posle razgovora sa njom otklonili sumnju da je to učinila ona. Nakon toga ispitali su i njenog supruga, ali on je imao alibi jer je u trenutku nesreće on je bio na poslu. Inspektori su potom istraživali sobu, gde se dogodio zločin i otkrili su da je metak ušao kroz prozor.

Seks
foto: Profimedia

Počela su ispitivanja meštana sela da li je neko tog dana pucao, ali svaki pokušaj da otkriju počinioca bio je bezuspešan. Pošto u mestu u kom se tog kobnog dana desio nesrećni slučaj nije bilo nikakve pucnjave, inspektori su otišli u susedno selo gde su čuli da je od jednog informaciju koja im je bila prvi trag ka rešavanju zločina.

Rukovodeći se tragovima, istraga inspektore odvodi do jedne kuće gde su zatekli domaćina, inače vojnog penzionera. Pitali su ga da li ima oružje i da li ga je koristio u pre dva dana.

Domaćin im je odgovorio da je baš tada čistio pištolj, a da je pre toga ispalio metak u vazduh. Forenzičari su, tada, ispitali metak pronađen u telu muškarca sa njegovim oružjem. Pronašli su da je muškarac pogođen u sred seksualnog čina ubijen iz tog pištolja.

Naime, projektil koji je usmrtio muškarca u sred ljubavnog čina, putovao je čak 15 kilometara i slobodnim padom završio je kroz analni otvor u telu nesrećnog čoveka. Vojni penzioner osuđen je na ubistvo iz nehata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.