OVAJ ČOVEK JE OSTAO BEZ POLA GLAVE: Sada ga zovu pravim ČUDOVIŠTEM, evo kako IZGLEDA (FOTO)
Reper, Foto: Printscreen/Instagram

užasavajuće

OVAJ ČOVEK JE OSTAO BEZ POLA GLAVE: Sada ga zovu pravim ČUDOVIŠTEM, evo kako IZGLEDA (FOTO)

Nemački muzičar Niko Brener (37) je početkom 2017. godine jedva spasao život

Objavljeno:

Koliko vas može koštati nepromišljena aktivnost, na svojoj koži u pravom smislu reči osetio je nemački reper Dr Knarf.

Njegova "igrarija" sa marihuanom skoro ga je koštala života.

- Nikako da prestanem da se kajem. Žao mi je zbog svega. Najviše zbog toga što se nikada u životu neću popeti na drvo sa mojim sinom koji sada ima 6 godina - reči su ovog nekadašnjeg repera.

Nemački muzičar Niko Brener (37) je početkom 2017. godine jedva spasao život. Iako je od tada imao 50 operacija i dalje je ostao neprepoznatljiv.

On je jednog februarskog dana pre 5 godina došao na ideju da kuva ulje kanabisa u improvizovanoj labaratoriji i to na butan gasu.

Da stvari uvek mogu da krenu po zlu desilo se i te zimske večeri kada je plinska boca kompletno eksplodirala.

Evo i kako je on nekada izgledao.

Lekari su ga posle požara jedva spasli, a zbog oticanja mozga bili su primorani da mu uklone i deo lobanje što je razlog da od tada i pored svih operacija on i dalje izgleda kao neka vrsta mutanta.

- Posle prve operacije kada sam se pogledao, malo je reći da sam bio u šoku! Sin mi je tada imao tek godinu dana i zapitao sam se hoće li me ikada prepoznati? Izgledao sam kao čudovište! - priseća se nekadašnji reper.

Čak 45% njegove kože je spaljeno, imao je nebrojano operacija, ali šteta nije mogla da se izbegne.

Ovaj čovek je posle incidenta ostao trajno oštećen.

Evo kako on izgleda sada.

Kada me ljudi vide, misle da su mi lekari uklonili polovinu mozga, ali to nije tako. Najviše mi je smetalo to što ne mogu da se krećem. Ne mogu više da sviram gitaru, klavir i klavijature. Usledila su i 4 moždana udara posle kojih sam ostao paralizovan na jednoj celoj strani tela - objašnjava nekadašnji dr Knarf.

Bivši reper je vrlo brzo proglasio bankrot zato što nije mogao da plati sve bolničke račune, a i dalje je dužan više od 230.000 evra.

Da jedna nesreća ne ide sama dokaz je ovaj čovek, kome pored toga što izgleda kao čudovište koje je bakrotiralo, preti i zatvorska kazna za trgovinu narkoticima i izazivanje požara, čije suđenje se tek čeka.

- Jedino što je dobro iz cele ove priče je što više ne mislim samo na sebe i naučio sam da budem zahvalan na svemu što imam - rekao je nekadašnji bahati reper.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.