VENČANJE IZ NOĆNE MORE: Sverkva primetila KRVAV MLAZ, a kada joj je podigla VENČANICU IMALA JE ŠTA DA VIDI! (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/madalyn.wise

strava i užas!

VENČANJE IZ NOĆNE MORE: Sverkva primetila KRVAV MLAZ, a kada joj je podigla VENČANICU IMALA JE ŠTA DA VIDI! (FOTO)

Ova mlada je zaista prošla kroz krvavi pakao i to ni manje ni više nego na dan svog venčanja!

Objavljeno:

Tek udata Medelin Vajz, baš kao i svaka devojka, je na svoj poseban dan sijala u predivno beloj haljini, do prvog plesa, kada je nastao haos.

Naime ovoj mladi je prvi ples počeo je vrlo krvavo, i to je verovali ili ne primetila njena svekrva. Dok je sva srećna plesala sa svojim verenikom, njena sverkva je primetila veliki mlaz krvi koji joj teče ispod njene čipkaste haljine.

Nakon brzog pregleda crvene neveste, dame koje su se u tom trenutku našle oko nje, pronašle su tri pijavice koje su joj se krvoločno prikačile za kožu.

1 / 6 Foto: Printscreen/TikTok/madalyn.wise

"Moje prijateljice su pronašle, čak tri pijavice, koje su se tako zakačile, da je izgledalo kao da krv nikada neće prestati"- ovako je medelin rekla o najgoroj nesreći.

Ovo je objašnjenje je nastalo u opisu videa, u kom se vidi nekoliko pijavica koje se previjaju po podu, nakon obilne gozbe. Taj klip je objavljen u četvrtak, i do sada je sakupio preko 7 miliona pregleda.

"Jedna pijavica je bila oko mog stopala, druga ispod kolena, a treća je tek puzala uz moju nogu", dodala je Medelin. "A ona pijavica koja je bila iza mog kolena, je bila zaista debela, jer se računa da se tu nalazila čak 3 sata"!

Vajz je objasnila da je do ovog incidenta došlo usled obilnih padavina, na obali Australije, noć pre venčanja.

A nakon ceremonije venčanja, kako ona navodi, odlučili su da naprave fotografije u polju "visoke blatnjave trave", u pokušaju da naprave specifičan i dramatičan sled slika.

Nakon brze intervencije, oni su završili svoj ples družeći se sa gostima. "Svima sam pokazala svoju previjenu nogu, a na kraju sam čak ponovo obukla haljinu, nakon što su mrlje sa nje bile uklonjene"

(Espreso/NewYorkPost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.