ČINILO SE DA SU NAŠLI DOBRE PRIJATELJE, A ONDA SU IM PONUDILI NEŠTO NAJGADNIJE: Odmah su IZAŠLI iz KUĆE
Foto: Profimedia

šok

ČINILO SE DA SU NAŠLI DOBRE PRIJATELJE, A ONDA SU IM PONUDILI NEŠTO NAJGADNIJE: Odmah su IZAŠLI iz KUĆE

Imamo toliko toga zajedničkog - godine, karijere, hobije i još puno toga - i zabavno je biti u društvu tako zanimljivog i atraktivnog para

Objavljeno: 21:23h

Moj suprug i ja smo se početkom ove godine preselili u drugi grad. Nekoliko nedeljanakon toga, upoznali smo stvarno sjajan par koji živi blizu nas i počeli smo često s njima da se družimo, počinje priča anonimne žene.

1 / 5 Foto: Profimedia, Ilustracija

I nastavlja:

Imamo toliko toga zajedničkog - godine, karijere, hobije i još puno toga - i zabavno je biti u društvu tako zanimljivog i atraktivnog para.

Pre par dana smo uveče bili kod njih i muškarac se našalio da bi trebalo 'preseliti tulum u spavaću sobu'.

U tom trenu je to zvučalo kao šala, muž i ja smo se nasmejli i nastavili da razgovaramo s njima.

1 / 10 Foto: Profimedia

Međutim, kad smo krenuli kući, muškarac se nagnuo i šapnuo mi: 'Razmisli o onome što sam rekao. Dobro bismo se zabavili'.

Sada ih više ne želim videti jer se osećam tako neugodno!

Grozna mi je uopšte pomisao na svingerski seks. Nema šanse da ja ili moj muž ikada pristanemo na tako nešto. Jednostavno nismo takvi ljudi.

Prevara
foto: Profimedia

Problem na koji je ova žena naišla je sledeći: Nije sigurna želi li i dalje da se druži s tim parom jer se boji da bi se ponuda za svingerski seks ponovila. Ni mužu nije ugodno.

- A žao mi je jer smo se tako lepo družili... - završava za britanski Mirror.

Na forumu im je odgovor na problem ponudila i savetnica za veze koja se predstavila kao Coleen te im je rekla da problem morati da reše na jedan od dva načina. Ili će im direktno reći da nisu zainteresovani za takve seksualne aktivnosti ili da moraju da se udalje od njih i pronđui nove prijatelje. U oba slučaja poanta je da im ne bude neugodno i da mogu normalno da nastave dalje bez da se boje da će ih negde sresti i onda imati neugodnu tišinu s njima.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.