DEČAK JE BIO GENIJE, A ONDA JE USLEDILO NAJGORE: Imao je najveći IQ među decom, pa počinio UŽASAVAJUĆU STVAR
Brandon Bremer, Foto: Printscreen/youtube/BrandonBremer

Ludost ili ne?

DEČAK JE BIO GENIJE, A ONDA JE USLEDILO NAJGORE: Imao je najveći IQ među decom, pa počinio UŽASAVAJUĆU STVAR

Brandon je naučio da čita kada je imao samo 18 meseci. Srednju školu je, učeći kod kuće, završio za sedam meseci. Njegov IQ bio je 178. a nastavu na Univerzitetu u Koloradu počeo je da pohađa sa 11 godina.

Objavljeno:

Brandon Bremer rođen je 1991, a okarakterisan je kao pravi genije i to sa ozbiljnim razlogom. Znao je da čita kada je tek učio da hoda. Klavir je počeo da vežba sa 3 godine, a osnovnu školu završio je sa 10 godina. Ali ono što je tužno u celoj priči je što se njegov život naglo završio 2005. godine, jer je u to vreme počinio samoubistvo sa 14 godina i to kako bi postao donor organa.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube/BrandonBremer

Malo pre nego što je izvršio samoubistvo, ovaj muzički genije je završio drugi CD sa svojim kompilacijama. Šta ga je tačno navelo na takav čin, najverovatnije će ostati misterija. Njegova majka Peti je potvrdila da je Brandon bio srećno dete koje niko nije forsirao. I pored natprosečne inteligencije Brandon je živeo kao svi ostali tinejdžeri. Voleo je da kampuje, peca, gleda crtane filmove i igra komjuterske igrice. Njegov otac Martin Bremer kaže da je Brenden imao veoma razvijenu duhovnu stranu i da veruje da je njegov sin digao ruku na sebe da bi drugima dao svoje organe.

Veoma često je govorio da bi voleo da drugi imaju korist od njegove smrti.

- Mislimo da ga je nešto toliko dotaklo tog dana da je jednostavno morao da ode. I otišao je da bi pomogao ovim ljudima - dodao je Martin misleći na decu koja su dobila njegove organe.

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.