BIK GA NABO PRED ŽENOM I ĆERKOM, A ONDA JE KRENUO DA MU RADI OVO: Sve je SNIMLJENO (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Daily Mail

Stravično

BIK GA NABO PRED ŽENOM I ĆERKOM, A ONDA JE KRENUO DA MU RADI OVO: Sve je SNIMLJENO (UZNEMIRUJUĆE)

Nesrećni muškarac je podlegao povredama u bolnici

Objavljeno:

Muškarac iz Španije poginuo je 1. maja kada ga je bik proburazio pred suprugom i ćerkom na festivalu u varošici La Seka kod Valjadolida.

Oskar Rodrigez Kaljeha (50) je hitno prebačen u bolnicu nakon što su ga rogovi ogromnog mužjaka Rodiljera proboli kroz prepone tokom “Fieste del Verdeho”, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Uznemirujući snimak tragedije pojavio se ubrzno potom, a na njemu se vidi trenutak u kojem pomahnitala životinja sabija Kaljeha uz ogradu nakon što su je pustili iz drvenog boksa

Bik je odmah potrčao prema Kaljehu koji je bio zaglavljen u ćošku između rešetaka koje su štitile publiku. Onda je bukvalo izneo nesrećnog čoveka na rogovima i bacio ga na pod pred zaprepašćenim posmatračima.

U trenutku napada pored Kaljeha stajale njegova žena i ćerka, ali su oni bili sa druge strane barijere. Supruga se srušila kada je videla šta se dogodilo i morali su da je prebace u bolnicu.

Događaj je odmah suspendovala mesna zajednica La Seke, koja je izdala saopštenje nakon što je potvrđena smrt jednog od posetilaca.

– Smrtonosni ishod dogodio se nakon što je žrtva evakuisana u bolnicu Medina del Kampo sa lekarom i medicinskom sestrom koji su bili deo tima koji je pratio događaj. Želeli bismo da izrazimo naše najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima – navodi se u saopštenju.

Festival “Fiesta del Verdeho” je održava se jednom godišnje, a prvi put je održan 2008.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.