UŽAS U KALIFORNIJI, KRVOLOČNA ZVER NAPALA DETE: Preživljavalo je HOROR 15 sekudni, grizla ga je za LICE (FOTO)
Napad na plaži, Foto: Printscreen/DailyMAil

JEZIVA SCENA

UŽAS U KALIFORNIJI, KRVOLOČNA ZVER NAPALA DETE: Preživljavalo je HOROR 15 sekudni, grizla ga je za LICE (FOTO)

Kojot je krenuo da vuče devojčicu po pesku, a tragedija je izbegnuta u poslednjem trenutku.

Objavljeno:

Objavljen je uznemirujući snimak kojota koji napada dete na jednoj plaži u Kaliforniji.

Na njemu se vidi kako se zverka prikrala devojčici, koja ne deluje starije od tri godine, dok se igrala u pesku iza leđa odraslih. Kojot je zatim zgrabio detence za glavu, oborio ga i počeo da ga vuče.

Sve to se dešavalo jako blizu devojčicine porodice, ali izgleda da u početku niko nije ni čuo ni video kakav se užas dešava. Drama je trajala oko 15 sekundi, a za to vreme kojot je dete ugrizao i za lice. Na kraju se žena koja je ležala ispred ustala i okrenula se, što je uplašilo krvoločnu zver.

Napad, Plaža
foto: Printscreen/DailyMAil

Odmah je pustila dete iz čeljusti i pobegla, dok je prestravljena devojčica otrčala, pretpostavlja se kod majke, koja je stajala malo dalje sa drugim detetom.

Devojčica je zadobila povrede lica i glave, ali se očekuje da će se potpuno oporaviti, piše LA Tajms.

Odmah je krenula potera za kojotima u okolini i dve grabljivice su odstreljene ubrzo nakon incidenta. Ipak, nije potvrđeno da li je neki od tih kojota onaj sa snimka.

Policajci su uzeli uzorke iz rana devojčice, a biće obavljena i obdukcija mrtvih kojota kako bi se utvrdilo da li su imali besnilo.

– Nema dokaza koji bi sugerisali da je kojot bio besan, ali test će sigurno pomoći da se umiri briga porodice – rekao je policijski kapetan Patrik Foj iz Hantington Biča za LA Tajms.

Foj nije mogao da kaže zašto je došlo do napada, a činilo se da porodica nije uradila ništo što je moglo da isprovocira divlje životinje.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.