OVAJ MUŠKARAC PIJE SVOJ URIN I ZA TO IMA DOBAR RAZLOG: Lekari otkrili da li je U PRAVU
Foto: Printscreen/Instagram/holistichealthwithharry

Bizarno

OVAJ MUŠKARAC PIJE SVOJ URIN I ZA TO IMA DOBAR RAZLOG: Lekari otkrili da li je U PRAVU

Najveći broj nas bi voleo da otkrije tajni eliksir mladosti

Objavljeno:

Uprkos činjenici da svi želimo mladoliki izgled, zategnutu kožu i zdrav organizam, najradije birmao proverena prirosna sredstva, suplemente i kozmetičke proizvode. Alternativne metode i bizarne tehnike, najveći broj nas izbegava.

Britanac Hari Matadin još od 2016. redovno pije vlastiti urin i tvrdi da upravo tome duguje svoj mladoliki izgled i dobro psihofizičko stanje. Jedan od razloga zašto je 34-godišnjak počeo da pije urin bile su njegove psihičke tegobe poput socijalne anksioznosti koju mu je, kaže, mokraća izlečila. Po njemu je konzumacija urina neizmerno zdrava, a svi njegovi problemi nestali su kad je počeo tom praksom, pa je Matadin već duže vreme pravi ambasador ispijanja vlastitog urina koje stalno promoviše na društvenim mrežama- U trenutku kad je prvi put popio svoju mokraću, mozak mu se, tvrdi, probudio i izlečio se od depresije s kojom se dugo borio.“Osetio sam mir, spokoj i odlučnost. Pomislio sam "pa to je besplatno pa mogu zauvek da budem u ovom blaženom stanju uma”, otkrio je i dodao da je njegov urin "super čist" i da svaki dan ispija 200 mililitara... “Svež urin nikad nije tako loš kao što sigurno mislite, zapravo je neutralnog mirisa, a ako nemate jako loše životne i prehrambene navike nema ni loš ukus. Za razliku od njega, odstajali je urin neugodnog mirisa, ali prefinjenog ukusa. Recimo da na njega čovek treba da se navikne! Meni se sviđaju miris i ukus mog odstajalog urina, zbog neurološke reakcije koju doživim kad ga unesem u želudac”, objasnio je.

Ipak, uprkos tim pustim prednostima, Hari se zbog svog životnog stila suočava s negativnim reakcijama članova porodice i prijatelja. “Moja porodica to nikada nije odobravala i od početka misle da je odvratno. Sestra ne razgovara sa mnom, a jedan od razloga je upravo moja urinoterapija. Znam kako ljudi reaguju pa već duže vreme prema tome biram i prijatelje i družim se samo s ljudima koji i sami piju mokraću ili to barem odobravaju”, ispričao je. Osim što pije urin, Hari ga također i maže po licu i tako ga koristi i za negu kože i tvrdi da mu to pomaže da ostane mladolikog izgleda.

“Urin me čini mladolikim. Ispijanje odstajale mokraće revitalizovalo mi je lice i vidim razliku čim ga utrljam u kožu koja je mlada, meka i sjajna. Stari urin je najbolja hrana za kožu koju sam do sada pronašao, omekšava je i održava elastičnom pa je to jedina nega koju primenjujem”, tvrdi Hari.

Doktor opšte prakse Džef Foster za "Mirror" dao svoje mišljenje o Harijevom režimu: “Urin je otpadni proizvod koji sadrži oko 90% vode. Ostalo su amonijak i soli, bakterije i drugi otpadni proizvodi. Nema poznatih prijavljenih zdravstvenih koristi od konzumiranja ili trljanja vlastitog urina po koži, a pijenje je puno gore i može ubrzati proces dehidracije i potencijalno vas zaraziti bakterijama. Ako ne biste jeli ili trljali vlastiti izmet, onda nemojte misliti ni da je takva primena urina zdravija. Otpadni proizvodi su otpad s razlogom!”

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.