BIZARNO! Rešila da se uda u crkvi gde je održan pomen za njenog POKOJNOG MUŽA... Kada čujete razlog, ŠOKIRAĆETE SE
Foto: Printscreen/Youtube/STR Noticias

I OVO POSTOJI

BIZARNO! Rešila da se uda u crkvi gde je održan pomen za njenog POKOJNOG MUŽA... Kada čujete razlog, ŠOKIRAĆETE SE

Mnogi su je zbog toga kritikovali

Objavljeno:

Iako bi venčanje trebalo biti isključivo srećan događaj, jedna buduća mlada je svoju drugu svadbu odlučila održati u istoj crkvi u kojoj je, samo godinu dana pre, bilo opelo njenog prvog muža.

- Moj prvi suprug preminuo je prošlog leta, mesec dana nakon što je doživeo tešku prometnu nesreću... - ispričala je. Iako su lekari na početku mislili da će preživeti ali paralizovan od struka naniže, nažalost nije, pa su njegovi roditelji organizovali pomen u jednoj staroj katoličkoj katedrali.

- Celo vreme sam u sebi mislila kako je mesto prelepo za pomen i iz nekog mi se razloga činilo pogrešnim tamo žaliti - rekla je, a čak je i prvom suprugu predlagala da tamo održe svadbu. Ipak, brzo nakon njegove smrti odlučila je prihvatiti predlog za brak svog novog dečka i par je u aprilu 2022. počeo planirati venčanje.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

- Mnogi su me kritikovali jer sam 'tako brzo krenula dalje' ali ja mislim da svi drugačije žale za nekim... - kaže ona, a na svoju je novu svadbu odlučila pozvati i roditelje od prvog muža. Bivša se svekrva, kaže, veselila zbog nje, sve dok nije čula gde će se održati ceremonija, kad se naljutila i prestala da joj se javlja.

- Još uvek planiram održati venčanje tamo, ali me boli što su roditelji mog prvog muža protiv toga, volela bih da me podrže - rekla je i druge korisnike društvenih mreža pitala da li misle da je to sebično.

- Naravno da je sebično jer nije prošla ni godina od njegove smrti, a vi očekujete da se njegovi roditelji s vama vesele; i još im 'kopate po rani' odabirom mesta venčanja - odgovorili su joj, a većina korisnika je odreagovalo burno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.