SVEŠTENIK JE BAŠ U NJEMU VIDEO ČUDO BOŽIJE: Svima pokazuje deo tela dugačak 70 centimetara (VIDEO)
Printscreen/Youtube, Foto: Printscreen Youtube

NEOBIČNO

SVEŠTENIK JE BAŠ U NJEMU VIDEO ČUDO BOŽIJE: Svima pokazuje deo tela dugačak 70 centimetara (VIDEO)

Dečak je postao popularan zbog repa koji mu raste od rođenja

Objavljeno:

Tinejdžer iz Nepala kome je porastao dlakavi rep zakleo se da ga više neće skrivati nakon što ga je sveštenik nazvao reinkarnacijom boga i postao viralan na Tik Toku.

Dešant Adikari (16) se u početku se stideo 70 centimetara dugačkog “dodatka” koji se protezao iz njegovih krsta. Prvo ga je krio od spoljašnjeg sveta, ali je nedavno zbog njega postao slavan na društvenim mrežama

Kada je bio mlađi roditelji su ga vodili u nekoliko bolnica u Nepalu i inostranstvu da bi pronašli terapiju. U očaju, obratili su se lokalnom svešteniku koji je sugerisao da je on reinkarnacija boga, što im je popravilo raspoloženje.

Nakon što je postao viralan na TikTok-u zahvaljujući svojoj neobičnoj situaciji, Dešant je rekao da mu je sada potpuno udobno da pokaže svetu rep.

– Moji roditelji su počeli da pokazuju moj rep i ja sam se složio sa tim, a sada ne osećam nikakvu nelagodu kada to pokazujem. Snimak o meni postao je viralan na Tik Tok-u i sada me mnogi ljudi znaju kao dečaka sa repom, i osećam se dobro zbog toga – kazao je Dešant na Jutjubu.

Filmski reditelj Puskar Nepal, koji je intervjuisao Dešanta i snimio njegov bizarni rep, rekao je da njegovi roditelji nisu ništa primetili dok ga nisu odveli kući iz bolnice pet dana nakon što se rodio.

– Vodili su ga u različite lokalne bolnice, pa čak i u inostranstvo tražeći odgovarajući tretman, ali ništa nije moglo da spreči rast repa. Kasnije su se konsultovali sa sveštenicima i rečeno im je da ga ne češljaju i ne koriste bilo kakav alat za sečenje repa. Sveštenici su čak istakli da bi dečak mogao da poseduje neku natprirodnu moć jer bi mogao biti reinkarnacija Hanumana, boga majmuna – kazao je režiser i dodao da su od tada roditelji puštali da njihovom sinu raste rep.

( Espreso / Objektiv )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.