MAJKA TERALA ĆERKU DA SPAVA SA 1.800 MUŠKARACA: Ispričala šta joj se desilo u GRUPNOM ODNOSU SA OČUHOM, šokantno
Devojčica, Foto: Printscreen

surovo

MAJKA TERALA ĆERKU DA SPAVA SA 1.800 MUŠKARACA: Ispričala šta joj se desilo u GRUPNOM ODNOSU SA OČUHOM, šokantno

Devojka Anabela Forest iznela je šokantnu ispovest i napisala knjigu, gde je objasnila kroz kakav je pakao sa majkom prošla.

Objavljeno:

Ova priča je dokaz da nisu sve majke divne i najbolje na svetu, kao možda naše.

Devojka Anabela Forest iznela je šokantnu ispovest i napisala knjigu, gde je objasnila kroz kakav je pakao sa majkom prošla.

Ona tvrdi da je poremećena majka naterala da spava sa 1800 muškaraca pre svoje 18. godine, i da je ona čista satanistkinja.

U satanistički kult uvučena je još kao mala devojčica, i tu je morala da gleda mamu kako vrši razne rituale i bludne radnje sa ostalim članovima tog kulta.

Sa samo 14 godina je bila prisiljena da učestvuje u grupnom odnosu sa majkom,i Betlijem – koji joj je kasnije postao očuh, i sa komšijama.

Policija je 2011. godine uhapsila majku Žaklin Merling, Betlija i njegovu bivšu suprugu, kao i prostitutku koja je često svraćala u njihovu kuću.

Očuh je osuđen na 11 godina, a majka na 12.

Žena, Žena plače, Plač, Plakanje, Depresija, Bol, Nesanica, Tuga
foto: Profimedia

Svet je ostao zapanjen ovom pričom, kada je devojka izašla u javnost i prepričala šta joj se dešavalo od samog njenog rođenja.

– Ništa me ne može povrediti kao moja mama i taj čovek. Moja majka je zla i nikad joj neću oprostiti – rekla je nesrećna devojka.

Betlijeva “učenja” koji je inače bio vođa kulta, temeljila su se na delu Alistera Kroulija ‘Knjiga zakona’ i uveravali su decu da se odnosima s odraslima približavaju bogu.

– Betli me prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me je uverio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i da ću, ako se ne seksam s njime, završiti u Ebisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da verujemo u svaku njegovu reč. Čak nismo smeli da ga gledamo u oči – ispričala je Anabela.

– Danju sam bila učenica, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem – kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu dana kasnije pobegla je usred noći i majku i očuha nije videla sve do suđenja.

Posle suđenja i određivanje kazne, Anabela je otišla da poseti mamu u nadi da će joj se izviniti i reći kako je bila pod uticajem očuha, ali to se nije desilo. Kako je rekla, na njenom licu nije bila trunka pokajanja.

Plač
foto: Printscreen Youtube

Posle višestruke borobe sa depresijom, devojka je odlučila da napise knjigu pod nazivom ''Đavo na kućnom pragu” gde je detaljno sve opisala, i tako zauvek ostavila prošlost iza sebe.

– Zlostavljana deca su svuda oko nas. Samo jedan čovek treba da ih primeti i to će nekome spasiti život – kazala je Anabela koja danas ima dvoje dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.