DALA JE MUŽU DA LIŽE SLADOLED A U NJEGA JE STAVILA STVAR OD KOJE SE ŽELUDAC PREVRĆE:Još se i hvali sa slikom (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

BIZARNO

DALA JE MUŽU DA LIŽE SLADOLED A U NJEGA JE STAVILA STVAR OD KOJE SE ŽELUDAC PREVRĆE:Još se i hvali sa slikom (FOTO)

Fejsbukom kruži slika jednog para - dok se žena u pozadini smeška, muškarac jede sladoled koji mu je dala njegova devojka ne sluteći da ga unutra čeka gnusno iznenađenje

Objavljeno:

Postoji mnogo načina da dečku saopštite da čekate prinovu i svi su simpatični. A opet, postoji i grozan način koga se setila ova žena.

Naime, nakon što je uradila test za trudnoću koji se ispostavio pozitivan, žena je rešila da na "kreativan" način saopšti mužu vesti.

Sladoled
foto: Printscreen/Facebook

Rešila je da joj test za trudnoću posluži kao štapić za sladoled koji je spremila, stavila u zamrzivač i tako je taj štapić na kome je njen urin poslužila mužu. Nije se potrudila, kako primećuju komentatori, čak ni da vrati nazad poklopac na testu, što znači da je vrh pun njene mokraće bio u direktnom kontaktu sa sladoledom.

Poslasticu je poslužila mužu koji je, ne sluteći šta ga čeka, dovršio sladoled i tek na kraju shvatio da glođe test za trudnoću. Komentatori su ovim činom zgroženi, dok žena i dalje misli da je smislila genijalnu ideju za objavljivanje trudnoće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.