OVO SE DESILO SAMO NEKOLIKO DANA PRE RATA U UKRAJINI: Objavljen UZNEMIRUJUĆI VIDEO, KRV NA SVE STRANE (VIDEO)
Krv na kipu Svetog Mihaela, Foto: Printscreen

neverica

OVO SE DESILO SAMO NEKOLIKO DANA PRE RATA U UKRAJINI: Objavljen UZNEMIRUJUĆI VIDEO, KRV NA SVE STRANE (VIDEO)

Neverovatan prizor za koji niko nema adekvatno objašnjenje

Objavljeno: 12:22h

Katolička novinska agencija CNA izvestila je pre nekoliko dana da je 23. februara, praktično nekoliko sati pre početka rata u Ukrajini, kip svetog Mihaela “prokrvario” je u domu Alicije Martinez, 57-godišnjakinje iz Brumfielda u Koloradu.

Martinez je novinarima pomenute agencije kazala da za fenomen nema objašnjenja.

– Razgovarala sam telefonom kada je jedan od cimera tresući se dotrčao u moju sobu i rekao mi da hitno dođem nešto da vidim. Pošla sam za njim i ugledala kip svetog Mihaela kako krvari iz čela. Ta tekućina nalik krvi kapala je kao što kaplje krv kada se posečete – prepričala je Martinez.

Ona je odmah potom kontaktirala jednog sveštenika iz Meksika, koji joj je kazao da krvarenje ne nosi uz sebe lošu poruku, da još više moli i svoj dom smatra blagoslovljenim.

Zanimljivo, priča u nastavku kaže da je kip navodno prestao da krvari nakon što je krv dotakla đavola po kom Mihael gazi, a u međuvremenu se oglasio i Mark Has, direktor za odnose s javnošću nadbiskupije Denvera.

On je za Katoličku novinsku agenciju potvrdio da će nadbiskupija istražiti prijavljeni događaj, dok je Horhe de Los Santos, pastor u obližnjem Komers Sitiju, pojasnio da crkva neće zauzimati stav sve dok dugotrajna, temeljna i složena istraga ne bude dovršena.

Martinez je u međuvremenu uklonila svoj video na Fejsbuku jer su počeli da je napadaju kako je izmislila “krvarenje” radi pažnje na društvenim mrežama.

– Ono čemu sam svedočila bilo je stvarno, nešto za šta ne postoji racionalno objašnjenje. Za mene je taj događaj imao božansko značenje i odbijam svaku insinuaciju da mi je na pameti bilo da prevarim nekog – rekla je za CNA.

Inače, sveti Mihael (Mihovil, Mihajlo) je, prema biblijskoj tradiciji, arhangel koji se u Bibliji spominje pet puta.

Veruje se da je zapovednik nebeske vojske u ratu protiv Luciferovih sila tokom Nebeskog rata. Mihael je također zaštitnik policajaca i vojnika, a zatim i padobranaca i borbenih pilota.

Ujedno je i zaštitnik Kijeva, a njegov kip postavljen je na Trgu nezavisnosti prestonici Ukrajine, piše CNA.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.