ŽELJKO MITROVIĆ ISPROBAO JE NA SLAVIJI SVOJE NOVE SUPER MLAZNICE!
Željko Mitrović, Foto: Printscreen/Instagram

hit

ŽELJKO MITROVIĆ ISPROBAO JE NA SLAVIJI SVOJE NOVE SUPER MLAZNICE!

Mitrović je isprobao svoje nove super mlaznice, a svoje impresije podelio je sa vernim Instagram pratiocima

Objavljeno:

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink Media Group, poznat je po vojoj strasti za inovacijama i avanturističkom duhu. U to ime, sinoć na Slaviji slučajni prolaznici imali su i šta da vide.

Mitrović je isprobao svoje nove super mlaznice, a svoje impresije podelio je sa vernim Instagram pratiocima:

„MALO ISPOBAH NA SLAVIJI, NOVE SUPER MLAZNICE!!!U sklopu priprema za UMEX, sajam vazduhoplova u Abu Dabiju, gde će Pinkov istraživačko-razvojni centar, prezentovati svetskoj javnosti prvu serijsku flotu dronova IKA 20, isprobah na Slaviji i Super mlaznice koje cemo takodje, kao i projekat letećeg skutera, predstaviti na sajmu.“

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Na UMEX-u 2022 – najvećem sajmu vazduhoplovne tehnike u Abu Dabiju, Pinkov razvojno-istraživački centar (PR-DC) izlagaće prvu seriju svojih dronova IKA 20. Dronovi imaju nosivost 20 kilograma i mogu ostati u vazduhu preko 30 minuta, a ukupna autonomija je i do 60 minuta.

Pored toga, Željko i njegov mladi tim inženjera, na sajmu će prikazati i još neke gedžete koje je PR-DC napravio. Jedan od njih su i super univerzalne mlaznice. One su značajno bolje od pređašnjeg modela jer daju mnogo veću silu i potisnu snagu koja može da gura skejt, rolere, snoubord, skije, bicikl..

Željko je uspešno isprobao mlaznice na svom skejtu, a sledeća proba koju najavljuje je proba na vozilu koje je spremno za drumski saobraćaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.