DEČJI FOTO-KONKURS “DRUŠTVO I PRIRODA”: Dragi školarci, šaljite svoje fotografije i osvojite vredne nagrade
Foto: Kurir

ŠALJiTE FOTOGRAFIJE OD 27. JANUARA DO 5. FEBRUARA

DEČJI FOTO-KONKURS “DRUŠTVO I PRIRODA”: Dragi školarci, šaljite svoje fotografije i osvojite vredne nagrade

Uz fotografiju je potrebno da pošaljete i sledeće podatke: ime i prezime autora, njegovo godište, kao i ime, prezime i mejl adresu kontakt osobe autora, odnosno roditelja ili staratelja

Objavljeno:

Kako to jedno na drugo utiču društvo i priroda, ko je kome potrebniji i gde su sve isprepletani, neka su od pitanja kojima ste se, draga deco, bavili na časovima prirode i društva.

Upravo ta povezanost nas je podstakla da ove godine organizujemo dečji konkurs za najlepše fotografije, koji smo nazvali “Društvo i priroda”. Konkurs će biti otvoren od 27. januara pa sve do 5. februara, i zato vas, dragi školarci od sedam do 17 godina, pozivamo da budete učesnici našeg foto-konkursa i da nam tokom tog perioda šaljete fotografije prirode koja vas okružuje i inspiriše, ali i svega onoga što vas asocira na međusobni odnos društva i prirode, i da tako osvojite vredne nagrade.

Da biste učestvovali na foto-konkursu, sledite ova četiri koraka:

1. Napravite kreativnu fotografiju na zadatu temu;

2. Vi ili vaši roditelji zapratite stranicu „Zasadi drvo“ na društvenim mrežama (Facebook i Instagram);

3. Pošaljite fotografiju na nagradnaakcija@adriamedia.rs s naslovom mejla: Za konkurs “Društvo i priroda”;

Uz fotografiju je potrebno da pošaljete i sledeće podatke: ime i prezime autora, njegovo godište, kao i ime, prezime i mejl adresu kontakt osobe autora, odnosno roditelja ili staratelja.

4. Nakon prijema fotografije, u roku od 24 sata na imejl adresu koju ste dostavili biće vam poslata saglasnost za učešće maloletnika na foto-konkursu, koju treba popuniti i poslati nam. Nakon toga, organizator će poslati potvrdu učesniku da je fotografija uspešno primljena i da ulazi u takmičarski deo.

Zasadi drvo
foto: Kurir

Pravila su više nego jednostavna

Jedna osoba može poslati samo jednu fotografiju na konkurs.

Radovi moraju biti originalni, izrađeni samostalno i poslati u skladu sa propozicijama konkursa.

U slučaju da se roditelj ne saglasi, odnosno ne popuni saglasnost za učešće deteta na konkursu, prijava se neće uzeti u obzir.

Prijavom na konkurs učesnici daju saglasnost organizatoru da bez bilo kakve naknade koristi dostavljene fotografije i da ih objavljuje.

Pet najboljih dobijaju vredne nagrade

Kad se konkurs završi, žiri će odabrati pet najboljih fotografija, a nagrađenima će biti dodeljena po jedna dm poklon-kartica, i to:

- Za osvojeno prvo mesto sledi nagrada od 5.000 dinara

- Za osvojeno drugo mesto nagrada je 4.000 dinara

- Za treće mesto sleduje vaučer od 3.000 dinara

- Za četvrto i peto mesto dobija se dm vaučer od 2.000 dinara.

I to nije sve - svi pobednički radovi biće objavljeni na društvenim mrežama u vlasništvu AMG i dm drogerie markt, dok će pobedničke fotografije biti objavljene i u svim ostalim medijima u vlasništvu AMG, kao i Adria Media magazina i portala mondo.rs.

Foto-konkurs je, inače, deo projekta „Zasadi drvo“, koji su pokrenule kompanije Adria Media Group i dm drogerie markt sa institucionalnim partnerima.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.