DECI OSTAVLJAMO ZADATAK DA BUDU BOLJI OD NAS:Učenici 3. razreda OŠ "Živan Maričić" obogatili dvorište novi kalemima
Zasadi drvo, Foto: Kurir televizija

zasadi drvo

DECI OSTAVLJAMO ZADATAK DA BUDU BOLJI OD NAS:Učenici 3. razreda OŠ "Živan Maričić" obogatili dvorište novi kalemima

Dragan Reljić, direktor šumskog gazdinstva Stolovi JP "Srbijašume", naveo je da je cilj ove akcije da se poveća svest kod dece o značaju šuma

Objavljeno:

Učenici trećeg razreda Osnovne škole "Živan Maričić" u Žiči zajedno sa svojom učiteljicom, školsko dvorište su obogatili sa nekoliko novih kalema.

Na ovaj način deci se ukazuje prilika da čuvaju ono što je najdragocenije.

Učiteljica Branka Mićević istakla je da je zadatak na deci da budu bolji od nas starijih i da shvate važnost prirode i šuma.

- Mi odrasli nismo baš odgovorni u ovom trenutku prema celom okruženju i šumama, tako da deci ostavljamo taj zadatak da budu bolji od nas i da shvate koliko je važno da očuvamo šume, prirodu i zelenilo. Kroz ove projekte krenuli smo od našeg dvorišta, sredićemo ga do kraja školske godine a onda ćemo se baviti sa sadnjom drveća u okruženju - rekla je učiteljica.

Branka Mićević
Branka Mićevićfoto: Kurir televizija

Dragan Reljić, direktor šumskog gazdinstva Stolovi JP "Srbijašume", naveo je da je cilj ove akcije da se poveća svest kod dece o značaju šuma.

Dragan Reljić
Dragan Reljićfoto: Kurir televizija

- Cilj ove akcije je prevashodno povećanje svesti kod dece o povećanju šuma i u tom cilju smo se okupili u ovoj školi u Žiči da našim najmlađim sugrađanima dočaramo i što više približimo značaj šuma - rekao je Reljić.

01:58

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Živan Maričić obogatili dvorište novim kalemima


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media