UMRLA BEJBIDOL!
Sveće, Foto: Profimedia

Džodi Bejbidol Gibson

UMRLA BEJBIDOL!

Ona je u Ameriku došla kako bi izgradila karijeru modela i glumice, ali je posle nekoliko bezuspešnih pokušaja promenila zanimanje

Objavljeno: 14:14h

Džodi Bejbidol Gibson preminula je u svom stanu u Holivudu u 65. godini života, piše TMZ.

Ona je u Ameriku došla kako bi izgradila karijeru modela i glumice, ali je posle nekoliko bezuspešnih pokušaja promenila zanimanje.

Pod pseudonimom “Sasha from the Valley” počela je da vodi jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Holivudu devedesetih godina.

Bejbidol
foto: Instagram/Printscreen/babydolscloset

U operaciji “California Dreaming” uhapšena je 1999. godine i tada je optužena da je vodila prostitucijsku mrežu na teritoriji Amerike i Evrope.

Džodi je uhapšena 1999. godine u tajnoj operaciji “California Dreaming” i optužena je da je organizovala i vodila prostitucijsku mrežu na teritoriji Amerike i Evrope i osuđena je na tri godine zatvora.

Nakon toga je u knjizi “Secrets of a Hollywood Super Madam” priznala da je podvodila preko tri stotine devojaka, p**no zvezda, modela i Plajbojevih zečica.

Po završetku suđenja, u javnost je isplivao sav prljav veš njene “crne knjižice” koja je bila jedan od glavnih dokaza na sudu. Neki od poznatih muškaraca koji su redovno koristili njene usluge jesu: glumac Brus Vilis, gitarista “Seks Pistolsa” Stiv Džons, bivši guverner Ben Barns i producent Don Simpson.

Bonus video:

00:21

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.