NESREĆNA ŽENA MUČKI UBIJENA U SOMBORU PROLAZILA KROZ PAKAO I PRE TRAGEDIJE: Komšije sve ispričale
Foto: Printscreen

UŽAS

NESREĆNA ŽENA MUČKI UBIJENA U SOMBORU PROLAZILA KROZ PAKAO I PRE TRAGEDIJE: Komšije sve ispričale

Somborci dodaju da je Mira radila u opštini i da je bila izuzetno fina žena. Dok za Zdravka kažu da je ranije bio policajac, ali i da je držao fotokopirnicu u centru grada

Objavljeno:

Žitelji Sombora i dalje su šokirani zločinom koji je počinio Zdravko Goranović, koji je presudio ženi Mirjani i ćerkama Anastasiji i Anabeli, zapalio kući, a potom se obesio, kažu da se sećaju da je Mirjanin život obeležila velika tragedija.

- Nažalost, završila je kao i njen otac, tragično. Kakva zla sudbina. Mirjanin otac je poginuo za vreme bombardovanja 1999. godine i bio je među prvim žiteljima Sombora koji su stradali u NATO agresiji. Te godine je pala bomba ispred kuće Mirjaninih roditelja, geleri su prošli kroz prozor i ubili njenog tatu na spavanju. Inače, njena majka je spavala pored supruga, ali ona je nekim čudom preživela - kaže meštanka i dodaje da je Mira kao jedinica mnogo patila zbog gubitka oca.

Somborci dodaju da je Mira radila u opštini i da je bila izuzetno fina žena. Dok za Zdravka kažu da je ranije bio policajac, ali i da je držao fotokopirnicu u centru grada.

Sombor
foto: Jasminka Miljuš, Printscreen

- Mira je radila u opštini, dok je on jedva završio i srednju Tehničku školu, išao je vanredno. Nije bio kako trebani ni tad, a ni sad, a Mira je bila fina žena, nju smo češće viđali. Mi ga znamo od malena, od je odrastao u ovoj ulici. Prvo je imao kuću u kojoj je živeo sa roditeljima, bratom i sestrom, a kada se oženio napravio je ovu kuću, koju je sad spalio - kažu meštani i dodaju da su Anastasija i Anabela bile divne i prelepe devojke.

Osuđen, ali pušten na slobodu?!

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook, Jasminka Miljuš

Trostruki ubica je pre nekoliko dana osuđen pred Osnovnim sudom u Somboru na zatvorsku kaznu od tri godine i tri meseca zbog nasilja prema supruzi i ćerki, a, iako je tužilaštvo predložilo da ostane u pritvoru, sud je odlučio da ga pusti do pravosnažnosti presude.

- U pritvoru je bio pet meseci, od jula. Pritvor mu je tada određen na predlog tužilaštva jer nije dolazio na zakazana ročišta i postojala je opasnost od bekstva. Zdravko se optužnicom teretio da je nasilje u porodici vršio od 2016. do 2020 - kaže izvor.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.