LAV PAJKIĆ POSVETIO ISIDORI BJELICI NAJDIRLJIVIJU PORUKU IKADA: Kao tvoj sin imam jednu utehu...
Isidora Bjelica, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopiči

godišnjica

LAV PAJKIĆ POSVETIO ISIDORI BJELICI NAJDIRLJIVIJU PORUKU IKADA: Kao tvoj sin imam jednu utehu...

Danas je održan jednogodišnji pomen književnici Isidori Bjelici, koja je preminula u 52. godini života

Objavljeno:

Velikoj srpskoj književnici Isidori Bjelici danas je održan jednogodišnji pomen na Novom groblju u Beogradu, kome je prisustvovala neutešna porodica, sin Lav i ćerka Vila, kao i suprug Nebojša i brojni prijatelji i poštovaoci njenog rada.

Samo dan ranije, povodom godišnjice smrti, na emotivan način Lav Pajkić posvetio je poruku i fotografije svojoj majci, koja je preminula u 52. godini života...

- Prošla je i ova najtužnija godina, godina bez tebe. Suprotno onom što se često govori u narodu - da vreme leči svu bol, otkad si otišla na svoj poslednji put praznina je sve veća iz dana u dan. Moram da kažem, da kao tvoj sin, imam jednu utehu a to je da si iza sebe toliko puno ostavila, toliko ljudi dotakla svojom harizmom, dobrom voljom, umetničkim i književnim delima da svaki dan mogu da se prisećam nekih lepih momenata koji će da me teše. Mama, tvoj sin te voli najviše na svetu, nedostaješ nam beskrajno i siguran sam da si sada na nekom mnogo boljem mestu - naveo je Lav Pajkić u opisu fotografija koje ga od detinjstva sećaju na Isidoru Bjelicu.

05:03

BRZE VESTI 07.08.2021. 09 55

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media