DEVOJKA POKOJNOG IGORA GARNIERA NE MOŽE DA SE POMIRI SA GUBITKOM: "Pokušavam da ostanem pri zdravoj pameti"
Igor Garnier, Foto: Printscreen

emotivne reči

DEVOJKA POKOJNOG IGORA GARNIERA NE MOŽE DA SE POMIRI SA GUBITKOM: "Pokušavam da ostanem pri zdravoj pameti"

Prema nezvaničnim informacijama njega je izdalo srce dok je bio na treningu u teretani

Objavljeno:

Naš muzičar Igor Garnier preminuo je pre dva dana u Vašingtonu, u 31. godini života, a emotivnim rečima na društvenim mrežama od njega se oprostila njegova devojka Lejla.

Moja ljubavi, moj ceo svet... Sve je teže, kao zombi sam, osećam tvoj miris svuda po kući. Pokušavam da ostanem pri zdravoj pameti, ali to je nemoguće. Žao mi je što nisam bila tu da ti kažem da će sve biti okej. Žao mi je što te nisam zaštitila kako sam mogla, a nadam se da si otišao bez bola i patnje. Ti si čovek sa svojim mišljenjem, živeo si svoju istinu - navela je ona.

- Nedostajaće mi tvoji poljupci, tvoj osmeh, tvoje srpske šale, tvoja dečja strana, kad mi sviraš klavir, tvoj dodir... Nikad neće biti neko kao ti. Volim te svim srcem, videćemo se gore, moj anđele. Spavaj u miru, volim te, papa! - dodala je Lejla.

Ona je, podsetimo, u toku dana napisala još jednu poruku.

- Bio si umoran od ovog sveta, bio si umoran od manipulacija, tvoje pesme su to govorile. Moja beba je živela svoju istinu. Moja prva ljubav, moja beba, moj anđeo. Ti si prosto savršen, ne bih promenila nijednu stvar. Volim te svim srcem. Počivaj u miru ljubavi moja, videćemo se kod kuće - napisala je Igorova devojka danas na društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim informacijama njega je izdalo srce dok je bio na treningu u teretani.

Igor je poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. On je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima. Pre 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vreme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i deo života.

Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.