PREMINUO SLOBODAN RADUN: Odlazak vlasnika i osnivača Nektar Grupe
Preminuo Slobodan Radun, Foto: Printscreen

neka mu je laka zemlja

PREMINUO SLOBODAN RADUN: Odlazak vlasnika i osnivača Nektar Grupe

"Napustio nas je veliki čovek i vizionar, osnivač kompanije koja je postala gigant u regionalnoj proizvodnji voćnih sokova i preradi voća i povrća"

Objavljeno:

Kompanija Nektar obavestila je javnost da je, nakon duge bolesti, preminuo vlasnik i osnivač Nektar grupe Slobodan Radun.

"Napustio nas je veliki čovek i vizionar, osnivač kompanije koja je postala gigant u regionalnoj proizvodnji voćnih sokova i preradi voća i povrća", navodi se u saopštenju.

Iz Nektara navode da je zahvaljujući njegovoj viziji, porodičnim vrednostima, ogromnoj energiji, stručnosti, znanju, hrabrosti, od jednog malog preduzetničkog poduhvata 1998. godine do danas izgrađena kompanija koja je apsolutni lider u regionu, ali i prepoznatljiva van regionalnih okvira. Svojim radom ostavio je neizbrisiv trag na privredni razvoj Srbije.

"Jedan srpski san je uspeo", rekao je Slobodan Radun na prošlogodišnjem obeležavanju prvog velikog jubileja kompanije.

Slobodan je između ostalog proglašen za najboljeg menadžera Jugoistočne Evrope, kao čovek koji je svojim radom i doprinosom menjao svet nabolje, sa svojom porodicom radio, stvarao, gradio bolju budućnost ne samo za sebe, već za sve oko sebe. Ponosan je bio na sve članove porodice Radun koji su aktivno sa njim gradili priču Nektara, i deo su poslovanja kompanije. Ponosan je bio i na sve zaposlene i u Srbiji, Sloveniji, Severnoj Makedoniji.

"Bio je aktivno uključen u planove za dalji razvoj kompanije do samog kraja. Postavio je vizionarske ciljeve za narednih 20 godina, a na svima u Nektar grupi ostaje da ih sledimo i odsanjamo srpski san do kraja", navode iz kompanije.

Slobodan Radun preminuo je u 75. godini života, iza sebe je ostavio suprugu, dve ćerke i sina, petoro unučadi ali i mnogobrojnu rodbinu kao i Nektar porodicu okupljenu u nekoliko kompanija.

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.