NEVEROVATNA ISPOVEST PEVAČICE KOJU JE VOLEO CEO BALKAN: Gledala sam sve odozgo, ČEKALA SU ME DVA LIKA!
Nika Antolos, Foto: Printscreen Youtube

sasvim iskrena

NEVEROVATNA ISPOVEST PEVAČICE KOJU JE VOLEO CEO BALKAN: Gledala sam sve odozgo, ČEKALA SU ME DVA LIKA!

Neverovatna priča!

Objavljeno:

Na svojim društvenim mrežama pevačica Nika Antolos odlučila je da podeli svoje iskustvo u vezi sa verom te je u videu koji traje duže od 20 minuta ispričala kako je kao mala išla na veronauku, ali nije odrasla u porodici u kojoj se mnogo pričalo i učilo o Bogu.

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ucene i procene, a niko se ne usuđuje da priča o stvarima kao što je vera, a ja ne želim da budem takav čovek– rekla je na početku svog videa Nika.

Prisetila se kako je u detinjstvu imala noćne more i mokrila je do svoje 11 godine i bilo je, kako kaže, još zastrašivanja od sotone. Ispričala je kako ju je u noćnoj mori svako veče na jednom tavanu proganjala jedna te ista žena. Kasnije je otkrila da tavan iz njenih snova postoji na Krku.

Kada je bila mala, Niki je otac poginuo u Domovinskom ratu, a ona je tačno opisala mesto na kojem je poginuo iako nikada nije videla lokaciju na kojoj joj je otac izgubio život. Opisala je i prelomi trenutak koji joj se dogodio dok je živela u Moskvi sa suprugom i ćerkom. To veče se molila i u jednom trenutku je počela nekontrolisano da plače.

– Tražila sam odgovor, da li mi je oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku beše reč i reč beše u Boga. Otišla sam na spavanje i paralizovala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem van i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje teme odozgo i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi ako te sad izvuku, gotova si i nećeš moći da se setiš Boga u tom trenutku i jedino što sam mogla da pomislim jest Isus Hrist, i sve je nestalo i mogla sam da se mičem i i vratila sam se u kuhinju i u isto vreme obuzeo me je strah i ljubav prema Bogu i onda shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodu – ispovedila se Nika.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.