OTKRIVENO ZAŠTO ZORICA MARJANOVIĆ NIKAD NIJE DOŠLA NA JELENIN GROB: Razlog je jeziv
Foto: Kurir

otkriveno

OTKRIVENO ZAŠTO ZORICA MARJANOVIĆ NIKAD NIJE DOŠLA NA JELENIN GROB: Razlog je jeziv

Zoranu Marjanoviću pre pola godine umro otac, sada i majka, a ranije ubijena supruga Jelena

Objavljeno:

Majka Zorana Marjanovića i svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je preminula od posledica moždanog udara, sahranjena je u subotu na borčanskom groblju Zbeg pored svog muža Vladimira. On je preminuo pre pola godine, a ona nije bila na sahrani i nikad nije išla na groblje ni suprugu ni svojoj snaji.

Zorica je pre dva dana kada je imala moždani udar, prema rečima njenog sina Zorana zbog čega je izgubila moć govora, a više nije mogla ni da jede. Zoran je rekao i kako joj je srce samo stalo, dok su komšije pričale da su je u poslednje vreme retko viđale pošto je bila teško bolesna.

Nakon tragedije koja je zadesila ovu porodicu, kada je ubijena njihova snaja Jelena, u kući Marjanovića počeo je da se dešava niz drugih nesrećnih okolnosti, a Zoranu je pre samo pola godine preminuo i otac Vladimir.

Zoran Marjanović, Zorica Marjanović
foto: Aleksandar Stojanović, Vladimir Sporčić

Zorica se ni tada nije pojavila na groblju u Borči, kako bi muža ispratila na večni počinak. Podsetimo, mediji su ranije pisali da se ona nije pojavljivala nikada ni na grobu svoje svirepo ubijene snaje, odnosno Zoranove supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Mediji su iznosili različite teorije zbog čega Zorica nikada nije došla na groblje - između ostalog pisali su da groblje remeti njenu energiju. Zoran je jednom prilikom rešio da stavi tačku na spekulacije i otkrio zašto njegova majka ne odlazi na groblje.

Zorica Marjanović
foto: Marina Lopičić, Nenad Kostić

Zoran je, kako su preneli mediji, tada rekao i da njegova majka Zorica ne dolazi na sahrane "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca".

Takođe, 2016. godine mediji su pisali i da pevačicu Jelenu Marjanović, naime nijedan sveštenik nije želeo da sahrani zbog mutnih poslova. Međutim, porodica Marjanović uvek u javnosti ističe kako su pobožni i da nemaju veze sa tim. Ipak, meštani Borče kažu da ih u lokalnoj crkvi nisu videli godinama.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.