POSLAO SAM ŠLEPER SRPSKIH ČOKOLADICA KOLINDICI! Šešelj u svom stilu o skandalu u Hrvatskoj!
Foto: AP, Nebojša Mandić

slatka pošiljka

POSLAO SAM ŠLEPER SRPSKIH ČOKOLADICA KOLINDICI! Šešelj u svom stilu o skandalu u Hrvatskoj!

- Ona je skroz ispravno postupila, da je otšla u Sloveniju, slovenačkoj deci odnela bi slovenačke čokolade - kaže Šešelj
Objavljeno: 12:37h

Vojislav Šešelj danas se u Skupštini Srbije osvrnuo na, "skandal" kako su hrvatski mediji prozvali to što je predsednica Hrvatske deci delila "srpske čokoladice".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja sam lično svojoj dragoj Kolindici poslao šleper srpskih čokoladica, i ona je jela jela, i kada je videla da ne može sve da pojede, to što je ostalo odnela je deci. Ona je skroz ispravno postupila, da je otšla u Sloveniju, slovenačkoj deci odnela bi slovenačke čokolade. Posle toga su je nagazili da je morala da se povuče - kazao je on.

CEPAJ, KOLINDA: Delila srpske čokoladice, hrvatski braniteljI POLUDELI!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović delila je deci tokom proslave Dana dubrovačkih branitelja "srpske čokoladice i svoju sliku", objavili su hrvatski mediji.

- U toj korpi su se bili proizvodi koji nisu bili hrvatske proizvodnje, a koji se nalaze na hrvatskom tržištu. Hrvatska predsednica mora promovisati hrvatske proizvode i to se više neće dogoditi - kazala je ona nakon događaja.

Ljajić Hrvatskoj: Zašto vam smeta srpska čokoladica?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.