ISPLIVALO KAKO JE VUČIĆ IZGLEDAO KAO DETE: Ovako je tada pričao! (FOTO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink TV

otkriveno

ISPLIVALO KAKO JE VUČIĆ IZGLEDAO KAO DETE: Ovako je tada pričao! (FOTO)

On je jutros bio gost na Jutarnjem programu na televiziji "Pink"

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije, gospodin Aleksandar Vučić jutros je bio gost Jutarnjeg programa na TV "Pink", gde se između ostalog dotakao i svog detinjstva i otkrio koliko je bio zaljubljen u sport i koliko mu je vremena posvećivao.

U samoj emisiji prikazan je snimak iz 1980. godine iz škole "Branko Radičević" gde se može videti kako predsednik Srbije iz mlađih dana daje izjavu za RTS posle jedne utakmice mlađih kategorija.

- On se mnogo interesovao za sport, posebno za Crvenu zvezdu i njeno učešće u evropskim kupovima. Na njihovu želju, mi smo ovde odigrali prijateljsku utakmicu. Važno je da smo mi smo pobedili, ali posle našeg radovanja, a njihovog tugovanja, mi smo ostali pravi prijatelji, čije prijateljstvo niko neće moći da izbriše - rekao je Vučić o svom drugu iz Austrije koji je došao u posetu.

Sve je bilo organizovano kroz akciju "Radost Evrope" u kojoj su deca iz Evrope bila gosti našim mališanima.

Vučić
foto: Printscreen/TV Pink

- Ovo je bila "Radost Evrope", tada smo primali vršnjake iz drugih evropskih zemalja. U našu porodicu je došao Leopold Fišer iz Austrije, oni nisu bili sportski talentovani. Mi smo živeli za sport, za razliku od današnje dece. Nismo ulazili u kuću, šutali smo samo na gol i koš. Druga su vremena bila. Imao sam dve-tri floskule što moramo da koristimo nekada - istakao je predsednik.

Otkrio je predsednik i da je želeo da radi kao sportski komentator i da je vreme često provodio pored radija.

- Moja je želja bila u to vreme... Tada sam se prijavio na Radio Beograd za rad kao spiker ili sportski komentator. Želeo sam da budem sportski komentator, znao sam sve, da ponovim i sada... Crna strela, Mitar Mrkela, Tane sa Korane, od Tomića do Delića, do Marka Markovića i Jordana Ivanovića, svakom sam glas znao. Kao dete nisam znao šta su zvučnici, nego sam se udubljivao što je više moguće uz radio, imali smo jedan stari u kući. Oca je to stalno nerviralo, on je hteo na svakih 15 minuta da čuje rezultat, a nisam hteo da propustim ni sekund. Bilo je vreme sporta i razonode u prenosu. Živeo sam za sport. Klinci danas imaju druge navike i želje - zaključak je predsednika Republike Srbije

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.