JEDINSTVENA SRBIJA ULAZI U KOALICIJU SA SPS: Izrazili podršku za predsedničko mesto
Jedinstvena Srbija, Foto: Nemanja Pančić

izbori

JEDINSTVENA SRBIJA ULAZI U KOALICIJU SA SPS: Izrazili podršku za predsedničko mesto

Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je podržalo i predlog da se Aleksandar Vučić kandiduje za novi predsednički mandat

Objavljeno:

Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je danas odlučilo da ta stranka na predstojeće parlamentarne izbore izadje u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

Kako je saopšteno posle sednice održane u Jagodini, Predsedništvo Jedinstvene Srbije ;jednoglasno je prihvatilo i predlog o zajedničkoj listi kandidata za poslanika sa SPS, na kojoj će JS imati 63 predstavnika.

"Zaključeno je i da iza koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i koja traje od 2008. godine stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka gradjanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS – Jedinstvena Srbija", piše u saopštenju.

Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je podržalo i predlog da se Aleksandar Vučić kandiduje za novi predsednički mandat.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.