RADULOVIĆ ZA ESPRESO: U Skupštini - pozorište, cirkus, hvalospevi o Vladi!
Foto: Fonet

lider pokreta DJB

RADULOVIĆ ZA ESPRESO: U Skupštini - pozorište, cirkus, hvalospevi o Vladi!

- Ko zna da li će sednica o budžetu uopšte biti nastavljena. Sve ovo je jedno pozorište kako bi se skratilo vreme opozicije da se spremi za raspravu - rekao je Radulović
Objavljeno: 13:06h

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, ocenio je današnji početak sednice u Skupštini kao nastavak cirkusa koji traje od juče.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Budžet je ušao u Skupštinu naveče u petak. U subotu su zakazali sednicu za nedelju u 15 časova. Na kraju sednice kada smo utvrdili dnevni red, Maja Gojković je otvorila raspravu, a nakon toga prekinula sednicu. Otvaranje rasprave je važno pomenuti jer onog trenutka kada je otvorite o budžetu, opozicija više ne moze da podnosi nove amandmane. Svrha jučerašnje sednice je bila samo da se otvori rasprava ne bi li se sprečilo podnošenje amandmana - rekao je Radulović.

NASTAVLJEN SKUPŠTINSKI CIRKUS: Ubeđivanje ministra da nastavi o budžetu

Prema njegovim rečima, danas se nastavila sednica u 11 časova, na kojoj je ministar Vujović pričao o svemu, sem o budžetu.

- On je dao hvalospeve o radu Vlade, i nakon toga su prekinuli sednicu, koja će se nastaviti kao specijalna i posebna u 14 časova. Ko zna da li će o budžetu uopšte biti nastavljena. Sve ovo je jedno pozorište kako bi se skratilo vreme opozicije da se spremi za raspravu - rekao je Radulović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.