BAHAT, BAHATIJI, ČUČKO: Prvi čovek Obrenovca novinarku nazvao voajerom psihopatom?!
Foto: Zorana Jevtić

Skandalozno

BAHAT, BAHATIJI, ČUČKO: Prvi čovek Obrenovca novinarku nazvao voajerom psihopatom?!

„Novinarka Istinomera iz Obrenovca ponovo na Skupštini provocira, samo ovaj put nema skrivenu kameru kao voajer psihopata. Lažomeri!“, napisao je Čučković na tviteru
Objavljeno:

Prvi čovek Obrenovca Miroslav Čučković na svom Tviter profilu novinarku Istinomera Jasminu Prodanović nazvao „voajerom psihopatom“ koji „opet provocira“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novinarka Istinomera iz Obrenovca ponovo na Skupštini provocira, samo ovaj put nema skrivenu kameru kao voajer psihopata. Lažomeri!“, napisao je Čučković.

Kako je za Udruženju novinara Srbije (UNS) rekla Jelena Prodanović, ovo nije prvi put da je Čučković vređa. „Na poslednje dve sednice Skupštine gradske opštine Čučković je za govornicom meni i Istinomeru upućivao uvrede i različite kvalifikacije. Prvi put je to bilo krajem oktobra, a onda je juče ponovo to uradio. Bila sam u Skupštini kao izveštač, sedela sam gde sede novinari i snimala, nisam se uopšte isticala. Iz Skupštine izveštavam već dugo i nisam imala problema, snimam, pratim i uzimam izjave. Kvalifikacije koje mi je pred celom Skupštinom uputio gospodin Čučković nisu bile nimalo prijatne“, rekla je Prodanović. Ona dodaje da je ovakav odnos Čučkovića prema njoj i mediju za koji radi počeo kada je tokom posete Obrenovcu pitala gradonačelnika Beograda Sinišu Malog kada će biti postavljen kamen temeljac za fabriku „Mai ta“ u ovoj gradskoj opštini.

Tada sam nosila kameru, snimala i postavljala pitanja Malom. Kako su oni pokušavali da izbegnu pitanje, ja sam žurila za njima, što se vidi na snimku koji je zbog toga loš. Tada je Čučković rekao kako sam držala kameru u torbi ’kao voajer psihopata’ iako to nije tačno i od tada me tako zove“, rekla je Prodanović. Po izlasku iz skupštinske sale novianrka Istinomera juče je pitala Čučkovića „zbog čega zloupotrebljava skupštinsku govornicu za prozivanje novinara“.

Kako kaže, dobila je odgovor da je to „zbog njihovog ponašanja“. UNS je danas pokušao da razgovara sa gradonačelnikom Obrenovca, ali je bio „na terenu“, ali nisu dobili odgovor u ovoj opštini.

foto: Fonet

Ni od šefice njegovog kabineta Jelene Rakić, na koju su UNS uputili za objašnjenje, nije bilo odgovora. Naime, šefica kabineta gradonačelnika, dok je novinarka UNS-a bila na telefonskoj vezi i mogla jasno čuti, rekla je svojoj sekretarici: „Kaži da sam izašla“.

(Espreso.co.rs / UNS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.