KANDIDATI OPOZICIJE NA IZBORIMA: Da li razjedinjena opozicija ima šansu?
Izbori, Foto: Espreso

kandidati na izborima

KANDIDATI OPOZICIJE NA IZBORIMA: Da li razjedinjena opozicija ima šansu?

Sredinom decembra novinar i član Skupštine Slobodne Srbije Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati.

Objavljeno:

Kandidature na predsedničkim izborima, koji će se održati 3. aprila, a biti raspisani početkom marta, do sada je najavilo tek nekoliko političkih organizacija.

Među prvima kandidaturu za predsednika je najavio Miloš Jovanović, predsednik DSS, kojeg će predložiti koalicija NADA, koju čine DSS, Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) i 23 udruženja građana. Sredinom decembra novinar i član Skupštine Slobodne Srbije Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović promovisan je takođe kao predsednički kandidat patriotskog bloka osam organizacija, koje su potpisale sporazum o saradnji „Novi ljudi za promenu sistema“.

Stranka slobode i pravde (SSP) predložila je Zdravka Ponoša za kandidata opozicije na predsedničkim izborima u Srbiji. Zašto se deo opozicionih kolona još uvek spori oko predsedničkog kandidata? Da li razjedinjena opozicija ima šansu u Beogradu, u Skupštini i u drugom krugu predsedničkih izbora?

Gosti 'Usijanja': Bogdan Stojanović, politički analitičarr Đorđe Milićević, predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Konstantin Samofalov, generalni sekretar Socijaldemokratske stranke.

Voditeljka: Jelena Pejović

Gledajte Usijanje večeras od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.