Vučić: Neću predsednika koji će stalno da zvoca!
Foto: Stefan Jokić

premijer o izborima

Vučić: Neću predsednika koji će stalno da zvoca!

Kako kaže, ukoliko pobede “oni koji su već pobedili – Janković, Jeremić, Šešelj – to će imati značajne posledice za budućnost“
Objavljeno: 14:18h

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da su predsednički izbori pitanje opredeljivanje Srbije kojim će putem ići u budućnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Hoćemo li u žabokrečinu i nelegalne privatizacije ili možda u vraćanje u vreme sukoba sa svima. Ne daje se vlast prema simpatijama, prema toma da li je neko nekome sladak već da li može budućnost da kreira, da li su vredni i odgovorni“, navodi Vučić za televiziju Prva.

Kako kaže, ukoliko pobede “oni koji su već pobedili – Janković, Jeremić, Šešelj – to će imati značajne posledice za budućnost“. "To znači da ljudi žele promenu politike i da smatraju da ovo što mi radimo nije dobro. Ne mislim da je to tako, mislim da bi tako nešto bilo pogubno, ali u volju naroda nikada ne bih ulazio“, kaže Vučić.

foto: Fonet

Osim toga, on ističe da bi kohabitacija značila da bi predsednik “svakoga dana nešto zvocao, imao sva prava i nikakve obaveze“. "Vlada dok radi taj neko bi sedeo, a Nikolić to nikada nije radio, i svakoga dana bi nešto zvocao. Imao bi sva prava, nikakve obaveze. Pitam vas, a šta su uradili ti što kritikuju? Treba nam neko ko će da radi sa vladom, u mrcvarenju zemlje ne želim da učestvujem“, kaže Vučić. Na pitanje kako komentariše to što je predsednik Nikolić podržao protest Vojnog sindikata Srbije Vučić kaže da bi se njima svako drugi dodvoravao. "Ako ima nešto za šta su u pravu razgovaraćemo, ali više novca nema. Nije moja sujeta da sednem sa nekim, hajde da vidimo šta možemo da napravimo, ali nemojte da tražite leba preko pogače“, navodi premijer.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.