Micotakis u sedištu SNS: Čestitam Vučiću na napretku i konsolidaciji!
Foto: Fonet

Susret lidera stranaka

Micotakis u sedištu SNS: Čestitam Vučiću na napretku i konsolidaciji!

"U današnje vreme najlakše je reći narodu to što želi da čuje", rekao je Micotakis i naveo da je premijer Vučić sproveo teške mere i doneo teške odluke koje donose i dugoročno će doneti boljitak svim građanima
Objavljeno: 12:23h

Predsednik Nove demokratije Kirijakos Micotakis čestitao je lideru SNS Aleksandru Vučiću na ekonomskom napretku i fiskalnoj konsolidaciji zemlje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je čestitao Vučiću i na tome što građanima uvek govori istinu.

"U današnje vreme najlakše je reći narodu to što želi da čuje", rekao je Micotakis i naveo da je premijer Vučić sproveo teške mere i doneo teške odluke koje donose i dugoročno će doneti boljitak svim građanima. On je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Vucićem u sedištu SNS, rekao da je Srbija stub stabilnosti u regionu. Istakao je značaj povećanja ekonomske i svake druge saradnje Srbije i Grčke, dolazak investitora uz te zemlje u Srbiju, ali i obratno, kao i razvoj turizma koji treba da bude dvosmeran. On je izrazio zadovoljstvo time što je SNS postala pridruženi član IPP evropskih stranaka i istakao da će Nova demokratija pružati i ubuduće podršku SNS. Takođe je istakao i da će podržati sve napore Srbije na njenom putu ka članstvu u EU.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.