BRNABIĆ OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA SRAMNE ODLUKE PRIŠTINE: Kurtiju je 1 stvar jasna
Ana Brnabić, Foto: Kurir Tv

SRAMOTA

BRNABIĆ OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA SRAMNE ODLUKE PRIŠTINE: Kurtiju je 1 stvar jasna

Lažna skupština u Prištini usvojila je rezoluciju protiv organizovanja srpskog referenduma na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić gostovala je u Dnevniku 2 na RTS-u i naglasila da bi lažni premijer prištinskih institucija Aljbin Kurti voleo da na referendumu o promeni Ustava Srbije pobedi opcija “NE”, jer je svestan da bi većina Srba na Kosovu i Metohiji glasala za opciju “DA”.

Ana Brnabić je prokomentarisala sramnu odluku Prištine da Srbima na Kosovu ne dozvoli da na biralištima organizuju glasanje na referendumu o promeni Ustava Srbije.

– Kurti bi se obradovao kada bi sutra na referendumu pobedila opcije “NE”, iako mu je jasno da bi većina Srba glasala za opciju “DA”, za promenu Ustava, za bolju i jaču Srbiju. To treba mnogo da znači našim građanima i našem narodu koji se pitaju kako da glasaju na tom referendumu. Zemlje Kvinte su pokazale da ne mogu ili ne žele ništa Aljbinu Kurtiju, pošto su rekli da su dali sve od sebe ali da nažalost ništa nisu mogli da urade. U tom smislu, mislim da treba da se vratim onom našem starom “u se i u svoje kljuse” i da nastavimo da radimo sa našim narodom na Kosovu i Metohiji i radićemo sa njima do konačne slobode! – rekla je Brnabić.

Da podsetimo, lažna skupština u Prištini usvojila je rezoluciju protiv organizovanja srpskog referenduma na Kosovu i Metohiji. Za je glaslao 76, nije bilo glasova protiv niti uzdržanih, prenose kosovski mediji.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.