ZUKORLIĆ LJAJIĆU: Zahtevi za dozvole postoje, osim za formalno imovinski sporne objekte!
Foto: Fonet/Filip Plavčić

sukob se nastavlja

ZUKORLIĆ LJAJIĆU: Zahtevi za dozvole postoje, osim za formalno imovinski sporne objekte!

Zukorlić kaže da je medijska hajka na njega prešla u linč
Objavljeno:

Narodni poslanik Muamer Zukorlić na tvrdnje ministra Rasima Ljajića da nikada nije tražio građevinsku dozvolu za bilo koji objekat, kaže za Espreso da je to samo nastavak "Ljajićevih laži".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Baš sam bio kod predsednika Mešihata Islamske zajednice dr Mevluda Dudića, i još jednom proverio. Postoje svi zahtevi za građevinske dozvole, osim za objekte koji su formalno imovinski sporni, a među njima je i objekat univerziteta. Islamska zajednica nije podnela zahtev samo za te objekte - rekao je Zukorlić, koji je poslednjih dana u žiži javnosti zbog nelegalne gradnje u Novom Pazaru.

Ministar i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić rekao je da nikada nijedan zahtev za bilo koji objekat koji su branili nije podnet.

- Tu je bila vlast i SPS i Ugljaninov SDA i naša vlast, i mislite da niko nikada nije izdao dozvolu. Problem je što nijedan zahtev nije podnet - istakao je Ljajić.

foto: Fonet

On tvrdi da je Zukorlić objekat u centru Novog Pazara oteo i postepeno ga proširivao, da bi na kraju suzio gradski trg. Ljajić je dodao da, zahtev nikada nije podnet, a da Zukorlić to nije ni mogao da uradi jer se sporni objekat ne vodi na njega.

foto: Filip Plavčić

Zukorlić na ove tvrdnje potpredsednika Vlade kaže da je do sada bila medijska hajka, koja je prešla u medijski linč.

- Ljajić pokušava da profitira preko medija, i ide na presing. Prvo vam nešto otmu, pa onda kažu da nije vaše, i da ne mogu da se podnesu dozvole - rekao je Zukorlić.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.