MILOŠ JOVANOVIĆ (DSS): Razgovaraćemo do kraja nedelje sa obe strane u POKS-u
Miloš Jovanović, Foto: Beta/Miloš Miškov

izjavio je

MILOŠ JOVANOVIĆ (DSS): Razgovaraćemo do kraja nedelje sa obe strane u POKS-u

Kako će se stvari odvijati ne zavisi od nas, ali kod svih je prisutna želja da se nastavi sa radom na političkom programu koji smo zajedno dogovorili - poručio je Jovanović

Objavljeno:

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović (DSS) izjavio je danas, povodom sukoba u Pokretu obnove Kraljevine Srbije(POKS) koji su koalicioni partneri DSS, da veruje da će Koalicija NADA iz svega toga izaći još jača.

- U POKS-u je došlo do određenih turbulencija proteklih nedelja između frakcija Žike Gojkovića i Vojislava Mihailovića. Mi smo se, naravno, držali po strani pošto je reč o unutrašnjem pitanju te stranke. Razgovaraćemo do kraja nedelje sa obe strane, ali ne sumnjamo da će koalicija NADA iz svega toga izaći još jača - izjavio je Jovanović za Tanjug.

On je dodao da se, što se tiče DSS, ništa ne menja.

- Mi smo i dalje u kampanji i sprovodimo sve aktivnosti po planu i držimo se svih postignutih dogovora unutar koalicije. Kako će se stvari odvijati ne zavisi od nas, ali kod svih je prisutna želja da se nastavi sa radom na političkom programu koji smo zajedno dogovorili - poručio je Jovanović.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.