MARTINOVIĆ: Pretili mi batinama, i psovali oca koji je umro pre nekoliko godina!
Foto: Fonet

žalosna skupština

MARTINOVIĆ: Pretili mi batinama, i psovali oca koji je umro pre nekoliko godina!

Predsednik Administrativnog odbora Aleksandar Martinović izjavio je danas da se poslanici opozicije na sednici tog odbora čiji je predsednik nisu javljali za reč na predviđeni način i da su mu stalno dobacivali, vređali i psovali mu majku i oca koji je preminuo pre nekoliko godina
Objavljeno:

Predsednik Administrativnog odbora Aleksandar Martinović (SNS) optužio je danas poslanike opozicije da u nedostatku argumenata žele da izazovu haos u skupštini, a u širem kontekstu političku destabilizaciju i naglasio da SNS to neće dopustiti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Žalosno je što se ovo dešava. Krivica nije na SNS, krivica nije na članovim odbora SPS, krivica je na onima koji u nedostatku argumenata pokušavaju pretnjama da izazovu haos u skupštini i u širem kontekstu političku destabilizaciju - rekao je Martinović novinarima.

ZAŠTO ČEDA JEDVA HODA? Ovaj snimak će zabrinuti sve, nas je ŠOKIRAO! (VIDEO)

Komentarišući današnju sednicu Administrativnog odbora na kojoj su kažnjeni poslanici opozicije Martinović je rekao da su "oni koji su napravili incident i naneli štetu državi na sednici Odbora za evropske integracije, pokušali to isto da urade na sednici Administrativnog odbora, i da on to nije mogao da dozvoli".

- Za danas sam zakazao sednicu Administrativnog odbora, prva tačka je bila najvažnija, to je usvajanje skupstinskog budžeta za 2017. godinu, na sednici su se pojavili gotovo svi lideri takozvane opozicije Saša Radulović, Boško Obradović, Nemanja Šarović, Milorad Mirčić, Aleksandra Jerkov...i od samog početka je bilo jasno da njih ne zanima rasprava o tačkama dnevnog reda - rekao je on.

Martinović je rekao da se nisu javljali za reč na način koji je predviđen poslovnikom.

- Za reč se javlja tako što se elektronski prijavljuje, oni su vređali, dobacivali, neki su mi od njih pretili batinama, drugi su mi psovali oca koji je umro pre nekoliko godina i majku, nazivali me raznoraznim pogrdnim imenima, vređali SNS i predsednika Aleksandra Vučića - dodao je Martinović.

HAOS NA SEDNICI ODBORA: Martinoviću, ti si NAJVEĆA sramota! 8 poslanika kažnjeno! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.