ZUKORLIĆ OPTUŽUJE GRADONAČELNIKA NOVOG PAZARA: Svakog meseca iz budžeta daje 45.000 evra Rasimovoj televiziji! (VIDEO)
Foto: prtsc / espreso

gde ide novac

ZUKORLIĆ OPTUŽUJE GRADONAČELNIKA NOVOG PAZARA: Svakog meseca iz budžeta daje 45.000 evra Rasimovoj televiziji! (VIDEO)

Zukorlić je rekao da je gradonačelnik sa još jednom grupom saradnika Rasima Ljajića kupio televiziju, koju sada finansira iz budžeta
Objavljeno: 16:09h

Bivši muftija, sada narodni poslanik Muamer Zukorlić optužio je gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, člana Sandžačke demokratske partije (SDP), da svakog meseca iz budžeta dodeljuje 45.000 evra televiziji u Novom Pazaru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zukorlić je za Espreso rekao da je gradonačelnik Biševac sa još jednom grupom saradnika Rasima Ljajića prošle godine kupio televiziju, koja je bila televizija gradske uprave, za 91 hiljadu evra.

- Svega nekoliko meseci iza toga tajno je raspisan konkurs za neko programsko finansiranje medija sakriveno, sajtovi, periferija, kako se to već radi, i nakon toga je objavljeno da je toj televiziji dodeljeno u periodu od tri godine projektno finansiranje mesečno 45.000 evra budžetskih sredstava grada. Dakle, suvlasnik je gradonačelnik, on potpisuje tranše svakog meseca 45.000 za svoju televiziju. Da budem još konkretniji, to je televizija Rasima Ljajića, gde su fiktivno vlasnici gradonačelnik, i još četvoro ljudi - rekao je Zukorlić u izjavi za Espreso.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.