Ovaj tip je psovao Vučića, a Branko Ružić se slikao s njim i nazvao ga ljudinom! (FOTO)

naljutio ivicu dačića

Ovaj tip je psovao Vučića, a Branko Ružić se slikao s njim i nazvao ga ljudinom! (FOTO)

- Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već i potpredsednik SPS - kaže lider socijalista
Objavljeno: 10:13h

Potpredsednik socijalista Branko Ružić pohvalio se, ni manje ni više, fotografijom iz kafane sa huliganom Igorom Mikićem, koji se proslavio uzvikom „Vučiću, pederu“ u živom prenosu fudbalske utakmice Srbija-Albanija! Kao da to nije dovoljno, on je ovog navijača pošteno ishvalio: - Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći... Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete - napisao je socijalista uz fotografiju na kojoj nasmejan pozira u kafani, zagrljen s Mikićem, u vidno prisnom raspoloženju. Ružić je i te kako dobro znao koga hvali, jer se nalazio u upravi Partizana, čiji je Mikić navijač, kao i na tapetu naprednjaka jer su smatrali je upravo on kumovao Mikićevom dolasku na stadion, zbog čega je morao debelo da se brani.

Facebook/Branko Ružić
Njegov partijski šef Ivica Dačić reagovao je veoma oštro na novu Ružićevu provokaciju i poručio mu da može slobodno da ode iz SPS-a ako mu se njegova politika ne dopada! - To je jedan nepromišljen potez koji nanosi nepotrebnu štetu odnosima s našim partnerima. Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već kao potpredsednik SPS-a je u obavezi da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i kome se ona ne sviđa uvek može slobodno da ode - rekao je Dačić. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.