Vučić: Gotovina savetnik Vlade HR? Razumem poruku Zagreba
Foto: Dado Đilas

Odogvorio na provokaciju

Vučić: Gotovina savetnik Vlade HR? Razumem poruku Zagreba

"Sasvim je izvesno je da Srbi, pre svega prognani Srbi koji su živeli na području Krajine i Hrvatske, ne mogu da budu srećni. Ja ne želim da rušim odnose s Hrvatskom, ali razumeli smo poruku postavljanjem Gotovine", rekao je Vučić
Objavljeno: 13:36h

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da razume poruku koju je Zagreb poslao postavljanjem bivšeg haškog optuženika Ante Gotovine za savetnika Vlade.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, kako navodi, "ne želi da ruši odnose s Hrvatskom".

"Sasvim je izvesno je da Srbi, pre svega prognani Srbi koji su živeli na području Krajine i Hrvatske, ne mogu da budu srećni. Ja ne želim da rušim odnose s Hrvatskom, ali razumeli smo poruku postavljanjem Gotovine", rekao je Vučić u Novom Sadu tokom posete fabrici firme "Delfi".

Premijer je dodao da nije upoznat s detaljima istrage crnogorskog tužilaštva protiv državljana Srbije koji su navodno pripremali teroristički napad uoči predsedničkih izbora u Crnoj Gori. "Nisam upoznat sa detaljima te istrage. Ne moramo u svemu da budemo saglasni, ali i u našem i u njihovom interesu je da imamo najbolje moguće odnose", kazao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.