Sastali se Jeremić i Šutanovac,  tema - PREDSEDNIČKI IZBORI!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Fonet

pLANOVI I AMBICIJE

Sastali se Jeremić i Šutanovac, tema - PREDSEDNIČKI IZBORI!

Jeremić i Šutanovac na sastanku pre nekoliko dana razgovarali o svojim planovima i ambicijama u vezi predsedničkih izbora, ali da su obojica nastupila sa "poluotvorenim kartama"
Objavljeno:

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsednik DS Dragan Šutanovac održali su sastanak, a glavna tema su bili predsednički izbori, piše “Blic”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako navode, Jeremić i Šutanovac su se sastali u sedištu Centra za međunarodnou saradnju i održivi razvoj čiji je predsednik Jeremić.

Pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa detaljima, list piše da su Jeremić i Šutanovac na sastanku pre nekoliko dana razgovarali o svojim planovima i ambicijama u vezi predsedničkih izbora, ali da su obojica nastupila sa "poluotvorenim kartama". Navodno ni jedan do njih još nije doneo konačnu odluku hoće li se kandidovati. Šutanovac je rekao da razmišlja, ali da će ukoliko DS bude imao svog kandidata to biti samo on i niko drugi, dok je Jeremić rekao da će raditi različite analize i istraživanja i da će u narednih mesec dana uz konsultacije sa saradnicima odlučiti, piše Blic. Prema pisanju lista, sastanak je inicirao Šutanovac preko posrednika.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.