PLJUVANJE, PSOVANJE MAJKE, GOLE ŽENE...Pogledajte 3 minuta NAJJAČEG RIJALITIJA U SRBIJI! (VIDEO)
Foto: prtsc/Dosta je bilo - Saša Radulović

skandalozno ponašanje

PLJUVANJE, PSOVANJE MAJKE, GOLE ŽENE...Pogledajte 3 minuta NAJJAČEG RIJALITIJA U SRBIJI! (VIDEO)

Inače, na fotografijama koje je Rističević pokazao u Skupštini, prikazane su bahanalije članova Sindikata pravosuđa Srbije u hotelu "Đerdap"
Objavljeno:

Do pravog cirkusa u Skupštini, juče je došlo kada je poslanik SNS Marjan Rističević pokazivao fotografije koje, kako je rekao, ilustruju ponašanje prema ženama u našem društvu. Naime, na njima se vidi kako su na jednoj proslavi gosti jeli sa golih ženskih tela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Da li je nasilje nad ženama, kada stavite žene u frižider da ih rashladite i da služe kao ajnceri za hranu? Evo fotografije - rekao je poslanik SNS.

SKUPŠTINSKI CIRKUS! Novi incidenti: Ko je koga PLJUNUO, a ko je kome JE*AO MAJKU?!

foto: Nebojša Mandić

Ovaj Rističevićev postupak mnogo je iznervirao pokret "Dosta je bilo", pa je odmah posle pokazivanja fotografija izbio niz skandala. Poslanik DJB Tatjana Macura "pljunula" je Rističevića, a onda mu je poslanik Nenad Božić "opsovao" majku.

Rističević: Pokazivao sam kako Šutanovac stavlja novac u brushalter devojci, a potom me je njih 20 opkolilo! (FOTO)

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izrekla im je opomene zbog nedoličnog ponašanja.

Inače, na fotografijama koje je Rističević pokazao u Skupštini, prikazane su bahanalije članova Sindikata pravosuđa Srbije u hotelu "Đerdap", do kojih je javnost došla 2012. godine.

foto: RTS Printscreen

Tad je na jednoj od završnih večeri druženja ovih sindikata, u junu 2012. godine, u hotelu jelo bilo služeno na polugolim telima žena, a sindikalci su se pravdali da je posredi bilo "iznenađenje iz hotela".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.