"NAREDNIH DANA ĆU GOVORITI O STRANAČKIM PITANJIMA": Vučić sprema promenu unutar SNS-a?
Aleksandar Vučić, Foto: Jelena Jovanovic

obraćanje

"NAREDNIH DANA ĆU GOVORITI O STRANAČKIM PITANJIMA": Vučić sprema promenu unutar SNS-a?

Oko 4.000 delegata daće svoj sud, a lokalni odbori počeli su da predlažu da Aleksandar Vučić bude na čelu stranke i u narednom mandatu

Objavljeno:

Narednih dana ću govoriti o stranačkim pitanjima, rekao je predsednik SNS Aleksandar Vučić i time najavio stranačke izbore.

Sednica Skupštine Srpske napredne stranke biće održana 27. novembra, a predsednik Vučić rekao je da ih očekuju brojni sastanci uoči subote.

Prema planu, prvi deo sednice će biti radni deo gde će se birati rukovodstvo, ali i razgovarati o situaciji u kojoj se nalazi Srbija, a onda će uslediti svečani sa proglašenjem rezultata glasanja i zaključcima.

Oko 4.000 delegata daće svoj sud, a lokalni odbori počeli su da predlažu da Aleksandar Vučić bude na čelu stranke i u narednom mandatu.

Član Predsedništva SNS Goran Vesić rekao je da je potpuno normalno i prirodno što je "Beogradski odbor SNS jednoglasno doneo odluku da predloži Vučića za predsednika stranke":

Prema rečima naprednjaka sa KiM "politika koju je postavio, a zatim i ostvario Vučić je politika napretka, jačanja i razvoja čitave naše zemlje čime se jača i narod na Kosovu i Metohiji".

- Bez snažnog vođstva Vučića nema opstanka Srba na KiM i zato je naša odluka odraz volje čitavog srpskog naroda sa KiM da na čelu naše stranke i u narednom periodu bude najbolji među nama - Aleksandar Vučić - piše u saopštenju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.