Espreso intervju nedelje: Toma je neobrazovan, a Vučić opasan, ali i njegovo će proći! (FOTO)

ovo ste dugo čekali

Espreso intervju nedelje: Toma je neobrazovan, a Vučić opasan, ali i njegovo će proći! (FOTO)

Nemam nameru da se povlačim iz politike! Odlično mi ide. Uostalom, ako se Mićunović sa 100 godina ne povlači, zašto bih ja?!
Objavljeno:
Vojislav Šešelj Srpske radikalne stranke
Poznati čitaju tvitove o sebi: Šešelj o Vučiću, Tomi, Velikoj Srbiji i selima koja će opet goreti! (VIDEO) i o privatnom životu, seksu, Hagu, Farmi, hrani i naravno neizbežnoj temi - Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić.
Kako komentarišete odluku da Aleksandar Vučić ne raspiše izbore? Ko ga pritiska? Kakav oni interes imaju da ne budu izbori?
To bi bio ko? Ko vam je tu najozbiljniji kandidat? Zašto on? Gde ste tu vi? Kako ćete vi proći na izborima?
Bilo je dosta izbora od kada ste vi izašli iz Haga i tu se SRS nije proslavila. Zbog čega?
Odakle vama pare za izbore?
Ako ne prođete cenzus na narednim izborima, da li bi to bio znak da se povučete iz politike? Što će reći - povlačite se iz politike ili ne? Čega je to posledica? I niste. Kako ste analizirali poraz?
Tomislav Nikolić Aleksandar Vučić
Smeta li vam činjenica da su vaša "politička deca" Nikolić i Vučić uspešniji u politici od vas. Iz vašeg šinjela su izašli. Da li ste naslućivali da bi moglo da dođe do razlaza s njima?
Ko je talentovaniji za politiku od njih dvojice? Šta ste mu preporučivali?
Neuporedivo ste oštriji prema Tomislavu Nikoliću, iako ste svesni da realnu političku moć ima Aleksandar Vučić. Da li postoji nekakav dogovor sa Vučićem o nenapadanju, odnosno napadanju Tomislava Nikolića. Ali vi nešto ne napadate Vučića previše. To sve nije tačno! Onda biste ga samo uvredili.
Ukoliko pređete cenzus i osvojite određeni broj poslaničkih mandata u parlamentu hoćete li se vratiti u skupštinu kao poslanik ili razmišljate o kandidaturi za mesto predsednika Srbije? Da li biste voleli da se kandidujete za predsednika Srbije? Zbog čega bi to uradio? To stoji godinama pa se ništa ne dešava. Ko će ga primorati na to?
Ko vam je najnezgodniji politički neprijatelj s kojim ste imali polemiku? S kim ste uživali da polemišete? A Đinđić-Vučić? Samo toliko? Da li vam je nekada palo na pamet da vodite pogrešnu politiku i da bi trebalo nešto da promenite od osnovnih postulata SRS? Žalite li za nečim? Da li ste nešto pogrešno uradili, da li je nešto trebalo drugačije da uradite? Čak ni dobrovoljni odlazak u Hag? Da li je bilo potrebno da odete u Hag da bi taj pečat ostao? Ispostavilo se da ste tolike godine bili tamo, to vam se i obilo o glavu - zdravlje vam je narušeno. Da nije preskupa cena koju ste platili? To ćete vi najbolje znati. Ima li nečega čega se stidite?
Vređa li vas kad vam kažu da ste Hrvat? Da razjasnimo već jednom. Imate li neke hrvatske korene u porodici? Kako biste voleli da vas istorija pamti? Ko je Vojislav Šešelj privatno? Šta ljudi ne znaju o vama? Svako malo se kroz javni diskurs provlači legenda o vašem seksualnom životu. Svako malo vas neke dame, manje ili više ugledne, pominju.. Recimo Vesna Vukelić Vendi. Hvalili ste se na Tviteru da se bili sa Kolindom... Šta ste radili u Americi 1987? Pomenuli ste Slobodana Jovanovića, šta čitate privatno?
Odličan šlagvort. Kako biste vi branili Kosovo? Da ste u poziciji nekoga ko odlučuje o tome. Šta kažete o ideji Predraga Markovića koji je nedavno ušao u SPS? On je rekao da ćemo jednog dana otkupiti Kosovo.... Da budemo moćni da otkupimo Kosovo. Za koga navijate u sportu? A za Đokovića? Koju muziku slušate? A rokenrol, klasika... A šta volite da gledate? Reklo bi se da ste gurman. Šta volite da jedete? Dosta ste duhoviti na Tviteru, je l` sami pišete te tvitove? Jesu li vam bliske društvene mreže. Pratite li te stvari? Rekli ste da u Hag mogu samo da vas odnesu. Postoji li neka teoretska šansa da opet odete tamo? kako vam se čini ideja Srbija kao monarhija i prestolonaslednik Aleksandar? Zar nisu obično desno orijentisani za monarhiju? Naslov vaše nove knjige? To je jedina knjiga koju pišete? Ima li još onako slikovitih naslova?
Kad će ponovo Srbija biti u granicama Karlovac-Karlobag Ogulin-Virovitica? Kada? Kada vi mislite da će to biti? Kad smo već kod sinova, pitanje na koje nije odgovorio Vučić ticalo se učlanjenja njegovog sina u SRS. A imate li vi neke informacije da bi do toga moglo da dođe? Kad vam je bilo najgore u životu? Čak ni Hag, ni sve što se desilo... Poslednje pitanje: Kada ćete se povući iz politike? Koliko godina imate?
Toma ili Vučić? - U kom pogledu? Političkom. - Pa Toma je završio svoje na političkoj sceni, a Vučić će nam biti ozbiljan protivnik još koji mesec. Ceca ili Karleuša? -Pa Ceca. Ceca bar ima mozga. Partizan ili Zvezda? - I Partizan i Zvezda Kosovo ili Republika Srpska? - I Kosovo ili Republika Srpska

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.