IZUZETNO VAM SVE PO SPISKU! Deca gladuju i umiru, a vi BACATE MILIONE na DODELE GLUPIH PRIZNANJA!
Foto: Profimedia, Fonet

Dokle ćete da nas zajebavate?!

IZUZETNO VAM SVE PO SPISKU! Deca gladuju i umiru, a vi BACATE MILIONE na DODELE GLUPIH PRIZNANJA!

Para ima da se doveze cela četa debelih funkcionera iz Beograda i da se oni počaste na račun države, ali para nema za škole, domove zdravlja, bolnice? Zašto, bando?
Objavljeno: 11:02h

Pročitajte ovo, pa pokušajte da vas ne bude sramota.

"Ministar je dobio priznanje za veliki doprinos učvršćenju odnosa i realizacije opštih uslova za razvoj opštine. Ministru je uručeno priznanje za izuzetno angažovanje na očuvanju, zaštiti i unapređenju. (Ne piše čega.)

Na prigodnoj svečanosti koja je tim povodom upriličena bili su prisutni predsednik opštine, društveno-kulturni radnici, kao i pripadnici ministarstva."

Ovako izgleda medijski izveštaj koji se u Srbiji objavi jedno 500 puta godišnje, kad neka njuška primi neko levo priznanje za uručenje nečega.

U prevodu: Neki zadrigli predsednik opštine uruči neku fiktivnu nagradu nekom zadriglom ministru, pa posle idu, svako sa svojom bucmastom svitom dupeuvlakača i kurava, da jedu i piju u lokalnoj kavani, te da razmene masne viceve. Na naš račun. Za ovo se potroše hektolitri benzina, kako bi se dupeta dovezla iz Beograda u Trbučkovicu, milioni dinara, kako bi se platilo piće i jelo koje rulja pojede.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.