Obradović za Espreso: Devenport da nam predaje o Bregzitu, a ne o ulasku u EU!
Foto: Espreso

ovo je poniženje!

Obradović za Espreso: Devenport da nam predaje o Bregzitu, a ne o ulasku u EU!

- On nije kompetentan za temu ulaska Srbije u EU, već je izuzetno stručan za temu izlaska Srbije i evropskih zemalja iz EU - kaže Obradović
Objavljeno:

Lider Dveri Boško Obradović rekao je za Espreso da je posle mnogo vremena u kome je Srbijom vladao evrofanatizam, u kome smo na putu Srbije ka EU morali da žrtvujemo sve što je naš nacionalni državni interes dosta poniženja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Poniženje je kada vam stigne izveštaj na stranom jeziku i kada ga nemate prevedenog na srpski jezik. Poniženje je kada i jedan diplomata sedi za predsedavajućim stolom skupštinskog odbora za evropske integracije, a treba da sedi tamo gde sede gosti. Najvažnije poniženje je kada vam diplomatski predstavnik Velike Britanije, koja je izašla iz EU, govori da vi treba da idete u Evropsku uniju - rekao je Obradović za Espreso, i dodao da je to nelogično, i provokativno.

foto: Espreso

Obradović je rekao da kada opet dođe do sednice odbora za evropske integracije, ukazaće na ove stvari ako ne budu ispravljene. Obradović je dodao i da Srbija kasni u svemu, da tema više nije integracija, vec dezintegracija.

Sanda Rašković Ivić: Zakon o sprečavanju nasilja u porodici oslobodiće žene maltretiranja, a zločini neće zastarevati! (FOTO)

- Možemo da raspravljamo o izveštaju komisije o napretku Srbije na putu ka EU, kada nam bude dostavljen izveštaj na srpskom jeziku, mozemo da čujemo Devenporta ali da možemo da mu postavljamo pitanja, kada bude sedeo gde treba da sedi jer on nije kolonijalni upravnik Srbije već diplomata, i mora da se ponaša u skladu sa diplomatskim manirima. On nije kompetentan za temu ulaska Srbije u EU, već je izuzetno stručan za temu izlaska Srbije i evropskih zemalja iz EU, i mi želimo da cujemo njegovo predavanje o Bregzitu, kako izaći iz EU jer je to u interesu građana Srbije, jer polovina građana ne želi u EU pod ucenama iz Brisela - rekao je Obradović za Espreso.

(Espreso.co.rs / M.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.