RAT MAJE GOJKOVIĆ I DVERI I RADULOVIĆA: Zatvorite vrata kad izađete, vodiću sve sama!
Foto: Fonet

rijaliti

RAT MAJE GOJKOVIĆ I DVERI I RADULOVIĆA: Zatvorite vrata kad izađete, vodiću sve sama!

- Ovo je nastavak nasilja u skupštini i primene različitih aršina, jedna pravila važe za vladajuću većinu, a potpuno druga za opoziciju. To nećemo tolerisati - rekao je Radulović
Objavljeno:

Šef poslaničke grupe Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da je opozicija napustila sednicu jer je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković prekršila Poslovnik o radu parlamenta i nije dozvolila opozciji da postavi pitanja, "čime je nastavljeno nasilje nad opozicijom".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovo je nastavak nasilja u skupštini i primene različitih aršina, jedna pravila važe za vladajuću većinu, a potpuno druga za opoziciju. To nećemo tolerisati - rekao je Radulović novinarima u Skupštini.

foto: FoNet

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović rekao je da se nastavlja bahato i drsko vođenje sednice Skupštine i da je kompletna opozicija zbog toga bez obzira na ideološke i druge razlike složno napustila sednicu.

ŠEŠELJ OBJAŠNJAVA U SKUPŠTINI: Svi nervozni, a on pušta ČETNIČKE pesme! (FOTO)

- To je važna poruka da neće moći da se na ovako bahat način vodi skupština. Moraju da shvate da imaju ozbiljnu opoziciju koja ima pravo da postavlja pitanja utorkom i četvrtkom i pravo koje nam Poslovnik daje nam ne može uskratiti - rekao je Obradović.

foto: Nebojša Mandić

Gojković je poslanicima na sednici poručila da neće dozvoliti da rade ono što su radili na Odboru za evropske integracije, na kome su radikali i poslanici Dveri danas ometali sednicu i nisu dozvolili šefu Delegacije EU Majklu Devenportu da predstavi Izveštaj EK o napretku Srbije (opširnije).

- Ako treba, vodiću svaki Odbor, ali će parlament raditi - poručila je Gojkovićeva.

foto: Fonet

Ona je u jednom trenutku zaustavila glasanje, kako bi se uspostavio red u sali, a poslanicima koji su je napustili poručila da "zatvore vrata kad izađu".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.