SVEČANA PRIMOPREDAJA ŠTEDLEROVOG BRZOG VOZA: Unutra luksuz, brutalno! Predsednik se vozio do centra grada (FOTO)
Foto: Kurir

NAJNOVIJA VEST

SVEČANA PRIMOPREDAJA ŠTEDLEROVOG BRZOG VOZA: Unutra luksuz, brutalno! Predsednik se vozio do centra grada (FOTO)

Unutrašnjost novih brzih vozova podseća na avion - sedišta su komforna, a enterijer moderan i prijatan

Objavljeno: 11:03h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanoj primopredaji novog voza za velike brzine „Štedler kis“ kompanije „Štedler Busnang AG“.

Unutrašnjost novih brzih vozova podseća na avion - sedišta su komforna, a enterijer moderan i prijatan.

Voz brzi
foto: Kurir

Predsednik se sa predstavnicima kompanije provozao vozom na potezu od Novog Beograda ka centru Beograda, mostom preko Save.

- Ovo je fantastično, ne čuje se ništa, kao da ne idemo... Ima i aparata za piće? Ja volim da popijem kafu - rekao je predsednik.

00:24

SVEČANA PRIMOPREDAJA ŠTEDLEROVOG BRZOG VOZA: Unutra kao u avionu! Predsednik se vozio od Novog Beograda do centra (KURIR TV)

On je podelio i sećanje na vožnju japanskim vozom u kojem je karta skupa kao avionska ali su u nju uračunati i hrana i piće.

Predsednik je proletos u Beški pokazao fotografije ovog voza a sad možete da ga vidite i uživo. Predsednik je tom prilikom rekao i sledeće:

brzi voz
foto: Kurir

- Kad budem išao za Novi Sad, ići ću vozom... Nemam računa da idem autom pa kad idem i sa ovim momcima što me čuvaju ne možemo za manje od 45 minuta...

brzi voz
foto: Kurir

To će značiti i za ove ljude koji hoće u Novi Sad na kafu ili ručak... - rekao je predsednik dodavši da će tu biti i taksi stanica pa će i posao moći brzo da se završi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.