Vučić: Moj drug Đulijani biće važan deo establišmenta SAD!
Foto: Fonet

Premijer o izborima u sad

Vučić: Moj drug Đulijani biće važan deo establišmenta SAD!

"Tu je moj drug Đulijani koji je podržao ’Beograd na vodi’ kad je bio. Dobiće verovatno važnu funkciju u američkom estamblišmentu. Imam mnogo prijatelju i na drugoj strani, ne odričem ih se. Hvala Bajdenu, uvek je dobrodošao on je iskreni prijatelj“, rekao je Vučić
Objavljeno: 14:09h

Vučić je na konferenciji za medije sa Majklom Davenportom izjavio da je reakcija na pobedu Trampa u Nemačkoj bila teška, ali da Srbija želi dobre odnose.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Tu je moj drug Đulijani koji je podržao ’Beograd na vodi’ kad je bio. Dobiće verovatno važnu funkciju u američkom estamblišmentu. Imam mnogo prijatelju i na drugoj strani, ne odričem ih se. Hvala Bajdenu, uvek je dobrodošao on je iskreni prijatelj“, rekao je Vučić.

Premijer je rekao da Srbija želi najbolje odnose sa SAD, da se u izbore nije mešala i nije podržavala nijednog kandidata, te da se nada da će ljudi u Srbiji shvatiti da dosta toga zavisi pre svega od njih samih. Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je čestitao predsedniku SAD Donaldu Trampu na pobedi, navodeći da Srbija želi najbolje moguće odnose sa SAD. Premijer je rekao da se Srbija, za razliku od mnogih, nije mešala u američke izbore, jer je to smatrala unutrašnjim pitanjem Amerikanaca i slobodnom voljom američkog naroda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.